Skip to main content
  • 16.04.2024.

Poslušajte 120 minuta magije Ricarda Villalobosa s Time Warpa

Snimljeni setovi čileansko-njemačkog DJ-a su posljednjih godina postali prava rijetkost.

Piše: 

Naslovna foto

Gabriele Canfora (Lagarty Photo)

Ricardo Villalobos je neprikosnoveno ime koji drži posebno mjesto na elektroničkoj sceni. Poznat je po svojim osebujnim setovima, koji se mogu definirati kao prava vožnja, kako u glazbenom smislu kroz žanrove, tako i spiritualno kroz vrijeme.

Snimljeni setovi čileansko-njemačkog DJ-eva se smatraju svetim gralovima, a upravo jedan od posljednjih objavljenih setova je s prošlogodišnjeg Time Warpa. Brojni partijaneri koji su bili prisutni u Mannheimu, kao i oni koji su ovaj set poslušali online, smatraju ga jednim od najboljih koje je Ricardo Villalobos izveo u posljednjih nekoliko godina.

Dvosatni set je zavrtio u nedjeljno jutro u terminu od 4 do 6, a osim što je počastio sve prisutne s vlastitom produkcijom i prepoznatljivo dugim obradama, svoje mjesto u setu su se našli i zanimljivi odabiri poput Westbamove “Monkey Say, Monkey Do”, Radio Slaveove “Don’t You Know”, DJ Dickove “Weekend”, Star B-ove “I’ve Got Joy” i mnoge druge koji su rezultirali interesantnim miksom housea, minimala i techna.

Magiju Ricarda Villalobosa će uskoro i zagrebačka publika imati priliku uživo doživjeti, jer u subotu legendarni DJ zajedno s Sonjom Moonear, Zipom i Marianom Mateljanom predvodi proslavu 20 godina We Love Sounda u Boogaloou. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk