Skip to main content
  • 1.09.2021.

Feljton: 16 fotografija s kultne klupske večeri Direct Drive iz 2008.

Projekt Direct Drive održavao se tradicionalno nekoliko puta godišnje, a danas možete vidjeti kako je to izgledalo na partyu povodom 8. rođendana ove klupske večeri sa Billy Nastyem 13. rujna 2008. u Tvornici kulture. S njim su još nastupili Keops, CET i Zero.

Piše: 

Nastavljajući tradiciju svog oca Vinko Lalek već više od 20 godina sudjeluje u produkciji raznih koncerata, manifestacija, elektroničkih partya gdje je uspješno razvijao svoju karijeru, prvo kao DJ pod umjetničkim imenom DJ Keops, te već više od 15 godina djeluje kao glavni menadžer za produkciju u klubu Euphoria na najpoznatijoj hrvatskoj plaži Zrće gdje pružamo kompletnu uslugu uključujući razglas, rasvjetu, video produkciju te organizaciju produkcije u cijelom klubu Euphoria.

Nastavljajući tradiciju svog oca Željka Laleka – Piramide koji preko 30 godina djeluje u poslovima ozvučavanja, rasvjete te u novije doba video produkcije, njegov nasljednik i on su zajedno odlučili osnovati tvrtku Lalek d.o.o., te uz kvalitetne suradnike pružiti klijentima izuzetnu kvalitetu produkcije koja uključuje vrhunsko ozvučenje L’Acoustics, rasvjetu, video produkciju te postavljanje aluminijskih konstrukcija za sve vrste evenata.

Sve fotografije s ovog partija možete vidjeti ovdje, kao i zaviriti u foto arhivu ostalih partija i produkcija. Što je još bilo aktualno od partija 2008. zavirite u našoj foto arhivi ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2