Skip to main content
  • alt
  • 26.12.2014.

Vikend preporuka – Božićne afterice i Billy Nasty

Šanse su da ste si već nekoliko puta obećali da više nikada neće jesti samo da biste u roku od pola sata imali cookie monster trenutak s punim ustima kolača. 

 
Da vaga ne bi izvršila očajni ritualni suicid pođi ne neki podij i pokuri ovu kantu francuske koju si pojeo, izvrši egzorcizam mlinaca i purice, protjeraj odojka. Djed Božićnjak je obavio svoje, ali čisto da ostanete u party modusu za ispraćaj posljednjih sekundi 2014. donosimo vam preporuku za ovaj interludij vikend između blagdana. Pa započnimo.
 
Večeras đakovčane u Arubi čeka Ground Zero – Holiday Destruction. S epicentra pulta valove dobre glazbe širit će Teo Harouda, Teychee, Fixsell, Indy Slide, Drogba, Ervin Mandari i Milex. Navrati oko desetke, ubaci dvadesetku i unutra si. Nova Gradiška i Carpe Diem u isto vrijeme započinju seansu plesa s Yakkom & Erptechom na FRESH AIR LAGANINI XMAS EDITION.
 
Riječki Galileo naprotiv u isto vrijeme vas poziva na Psy Meets Drum N Bass Alien X-MAS. Pođite s ovoga svijeta u one nove i nepoznate od 22 sata s Nardom, Stikkom, Injectedom, Dalton Trance Teleportom, Ogologom i Poncije Pilatom.

alt

 
Zagreb se u DEPO klubu trese na još jednom Tech D House partyju i dirigentsku palicu beata dva sata prije ponoći preuzimaju  Senno, Wheel Man, Branos i Matija Tonković. Ponesu li vas pak stopala u Savsku, zažnjorajte plesne cipelice jer vas od 23 One4one poziva na deep i techno plesnu ekstazu s E Jay Maminhom i to potpuno free.

alt

 
U primoštenskoj Aurori Holiday Party baca gospodin koji je i Guinessu nabacio rekord kao DJ koji je izdao prvu mixanu DJ kompilaciju, Billy Nasty. 20 godina na sceni i tri labela pod paskom, garantirano dižu krov s Aurore.

alt

 
Pa hajdmo na subotnje party heroje čiji plaš i tajice će uskočiti u vaš vikend plan. Zagrebački Sirup vas poziva da dohodočastite na The Last Pilgrims party s Zoranom Relićem, Artom Lentzom, Bijesnim Glistama & Janom Frensinom sat nakon što otkuca ponoć, dok prava afterica u F-clubu započinje u 6 ujutro a domaćin je Petar P.
 
U subotu na flooru DEPO kluba iznova orbitirajte oko jezgre na novom Electronu uz Teychee, Ladida (CZ) i Mary. Kameleon će vam promijeniti raspoloženje, zatvoriti oči i izokrenuti lica u osmijeh s Ewoxom & Tamarinskyjem (RS) dva sata prije pola noći.

alt

 
Subotno izdanje u One 4 One klubu donose vam Yakka, Erptech & Drogba.  Fresh Air Party ekipa po prvi puta dolazi u Zagreb i od desetke sprema pravu tech-house poslasticu, a u Aquariusu Andrologic & Paladin bacaju Skipper Crew Pres. S.O.S. (Save Our Sound) party.
 
U riječkom Galileu za 0 HR novaca dočekajte nedjeljnu zoru s Adoom, Kinkelom, Tomijem Rollom, Igorritom, Sklisko Discom & Dawizzom.
 
Kada dostojno ispratiš subotu u nedjeljno jutro još jednom te u svoja bujna zvučna njedra prima F-club na posljednju aftericu 2014. Od 6 ujutro za pultom je za sve afteraše gospodin Jakopetz, a ako ste si uspjeli spojiti sve blagdanske dane u jedan mini godišnji što ne biste u ponedjeljak navratili u AKC Attack na Oui Oui Oui (FR) & Ivan Škrabe. Upad vam je free a svakako možete i nešto donirati jer sav prihod ide izvođačima.

alt

 
Toliko, toliko mjesta za biti da je nemoguće utrpati sve u ove redke pa se moramo zadovoljiti trijažom. Vrijedi napomenuti da vas u petak riječka Crkva poziva da se vratite u vrijeme Gatsbyja a u sinjskom Picadilyju čeka Kristina Lalić, dok će Maribor u subotu rasplesati Uner i Technasia. Za detalje što, kako i kuda ovog posljednjeg vikenda 2014. oko na kalendar i uživajte nam i dalje u rasplesanim blagdanskim orgijama.
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2