Skip to main content
  • 24.03.2024.

Foto: Mimi se prisjetio zadnjeg partya u kultnom Dvorcu Mikulići 2004.

Mimi je s godinama izgradio reputaciju vrsnog selektora i tehničara, te oko sebe okupio vojsku vjernih sljedbenika djelujući u kolektivu ekstrakt, a evo kako se prisjetio partya u Dvoru Mikulići

Piše: 

Na današnji dan prije točno 20 godina (19.03.2004) prvi put sam nastupio pred živom publikom na ilegalnom party-u u Dvoru Mikulići. Bio je to ujedno i zadnji party u tom kultnom, nikad prežaljenom prostoru koji je oblikovao prve generacije zagrebačkih rejvera.

Na tom eventu koji smo zajedno organizirali su osim mene svirali Luka Baumann, Ganik @subliminal_tone i M.G. Aka Didulica, a kao glavni gost se iz daleke Švedske dopeljao Grovskopa aka @rivet040
Ostalo je povijest…

Mimija možete uhvatiti najčešće u Mastersu na različitim programskim večerima. Prošle godine je odvrtio na Sonusu, a ovoga ljeta najavljuje nastupe na Love International i Dekmantel Selectors festivalima. Svakako poslušajte set koji je nedavno objavio, a ovdje je i njegov chart iz siječnja 2024.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2