Skip to main content
  • 28.04.2024.

Foto: Ricardo Villalobos, Sonja Moonear i drugi obilježili 20 godina We Love Sounda

Pasionirani ljubitelji elektroničke glazbe i plesa koji stoje iza brenda We Love Sound pobrinuli su se da zajedno sa vjernom publikom proslave dva desetljeća rada na adekvatan način

Piše: 

Kako smo najavljivali We Love Sound je kroz 20 godina organizirao klupske večeri, open air partye i festivale od Zagreba do Dubrovnika. Od višestruko nagrađenog Sonusa prestižnom nagradom Ambasador, do We Still Dance festivala u doba pandemije, kao i brojih varijacija We Love Sounda (Open Air, A New Dawn, klupske večeri) na različitim lokacijama od Jaruna do Hale, potom The Besta i Petog Kupea – organizatori su pripremili rođendanski party u “hramu sreće” aka Boogaloou.

Kao glazbenu poslasticu za pult su doveli vrhunske glazbenike, ali nadasve i prijatelje s kojima se često druže i izvan plesnog podija. Oni svojim radom imaju uvijek što i pokazati za DJ pultom – Ricardo, Sonja, ZIP, Mariano Mateljan, a art produkcijom pozabavila se Gana Elez. Kao točku na “i” valja istaknuti da je ekipa We Love Sounda uvijek podržavala lokalnu i regionalnu scenu otvarajući prilike renomiranim imenima kao i nadolazećim talentima na svim svojim događajima. Stoga nije čudo što je i mnogobrojna publika sa ovih prostora prepoznala taj rad i to nagradila svojom podrškom na flooru.

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.