Skip to main content
  • 4.01.2024.

Fotografije nezaboravne zore primoštenske Aurore uz Davida Moralesa 2002.

Počevši od 2000. Aurora je u srcu ljeta kao oaza techna je imala i epski house događaj uz Davida Moralesa koji je elektroničku glazbu približavao mainstream publici

Piše: 

Ovo su foto memoari jednog našeg čitatelja koji nam je poslao nekoliko fotografija ljeta 2002. i još jednog nezaboravnog maratonskog seta Moralesa u Primoštenu koji je znao potrajati i do podneva idućeg dana.

Posebna su bila ta jutarnja svitanja na prekrasnoj terasi primoštenskog kluba i tisuće rasplesanih ljubitelja house zvuka – trenutak kojeg se i danas mnogi rado prisjećaju.

U glavnoj ulozi je David Morales – DJ, producent, remikser i vlasnik Grammy nagrade. Ne samo da je uvijek oduševljavao svojim house ritmovima stvorenima za začinjavanje toplih ljetnih noći, nego nas je oduvijek fascinirao i kao jednostavna i zanimljiva ličnost.

Ni jedan svjetski poznati DJ nije zabilježio toliko nastupa u Aurori kao Morales ako uzmemo u obzir preko 30 godina postojanja ovog kluba koji je jedan od zaslužnijih za stvaranje i razvoj dalmatinske scene elektroničke glazbe.

Skoro svaki zimski ili ljetni party u Aurori imao je i after koji se održavao na poluotoku (na sikama), i u Bau Baru.

Ako imate fotografija ili video materijala koji su obilježili vašu mladost u Aurori ili bilo gdje u Hrvatskoj pošaljite nam na [email protected]

paul 1 desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.