Skip to main content
  • 22.06.2019.

Glazbom protiv represije – Tulum u Tunelu Grič u foto fokusu

Sinoć su ekipa Namaz DJs, Teo Zver i A.R.T. by Leon B. održali party u sklopu Svjetskog dana glazbe i prvog dana ljeta.

Piše: 


Program koji je nastao u suradnji Klubske scene i Hrvatske glazbene unije sinoć su represivni organi prekinuli nakon samo 3 sata partijanja, no ovo nije prvi put da elektronička scena pa i mi sami nailazimo na probleme.

Glazbena umjetnost uvijek je kroz dišpet pobjeđivala nepravdu, a i sami smo se uvjerili da sloganom "Zajedno smo jači" kroz medije i institucije možemo činiti tektonske promjene u percepciji shvaćanja naše kulture. Pogledajte izbor od 24 fotografije kako se ekipa sinoć zabavljala u Tunelu Grič.

Projekcije u Tunelu Grič radili su Monika MIlas i Robert Fenrich; dekor potpisuju Marta Mećava i Dora Škender. Zahvaljujemo se Leonu Bjažiću na potpori u slaganju programa!

Fotograije i videa sa sinoćnjeg RAVE-a nam šaljite na jezgra@klubskascena.hr ili nas tagirajte na FB i IG @klubskascena. Najbolje ćemo objaviti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klubskascena.hr (@klubskascena)

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop