Skip to main content
  • 17.04.2023.

Honey Dijon rasplesala je 4 tisuće posjetitelja u Zagrebu na zabavi za pamćenje

Na najbolji mogući način započela je sezona velikih proljetnih glazbenih događanja

Piše: 


Jedna od najpopularnijih DJ-ica današnjice na Zagrebačkom je Velesajmu odsvirala set za pamćenje na prvom ovogodišnjem BSH eventu. Oko četiri tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta uživalo je u zaraznoj house i techno glazbi.

Sedmosatna zabava uvod je u najjaču festivalsku sezonu u Hrvatskoj do sada

U vrhunskim produkcijskim uvjetima, BSH event otvorio je Blackmark, a nakon njega DJ pult su preuzeli zajedno Elena Mikac i Tom Bug. Popularni hrvatski DJ Pablo Panda, koji nastupa diljem Europe, napravio je izvrstan uvod u nastup američke ikone koju obožavaju i glazbeni i modni svijet. Više od dva sata Dijon je publiku držala na vrhuncu. Nije skrivala svoju oduševljenost ovom zagrebačkom koja ju je ispratila ovacijama. Tulum na Velesajmu DJ setom zajedno su zatvorili Aldo Morro i Yakka.

Mnogima sedam sati plesanja nije bilo dovoljno pa se zabava prebacila u popularne zagrebačke klubove. U Petom kupeu svirali su Mene, Pablo Panda, Aldo Morro i Leone, a u Boogaloo Damian Leboss, Hudi i Sicillio, Marcel, Shipe i Neroa, te ponovno Tom Bug i Elena Mikac.

Bilo je ovo jedno od najboljih BSH izdanja do sada koji je u Zagreb privuklo više od 30 % gostiju koji su na event stigli  iz cijele Hrvatske te SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Austrije, susjedne Mađarske, Slovenije i Srbije. Ovo je ujedno i potvrda da je BSH Events u proteklih deset godina svoga rada postao prepoznatljiv međunarodni brend i turistički proizvod koji na najljepši način promovira ljepote naše zemlje.

BSH sljedeću zagrebačku glazbenu avanturu najavljuje već za 26. svibnja u  Zagrebu, a više informacija otkrit će uskoro. U tijeku ljetne sezone organiziraju brojna događanja diljem Hrvatske kao što su BSH Island, Zadar Sunset Festival te Cave Romane u Vinkuranu gdje najavljuju čak dva velika glazbena događaja. U suradnji s američkim brendom Gate 23. i 24. lipnja predstavljaju po prvi puta glazbenu odiseju „Gates of Agartha“, te event 12. kolovoza na kojem nas očekuju poznati svjetski DJ-i.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk