Skip to main content
  • 18.04.2023.

Contact sprema novi 48-satni party na otoku Braču

U drugoj polovici travnja, sprema se maratonski party na otoku Braču

Piše: 


Contact je serija partyja koji se održavaju već dvanaest godina na raznim lokacijama po otoku Braču. Posebnost Contact partyja je što se lokacija objavljuje pred sam početak underground događaja, baš kao što se radilo nekad na Ibizi.

Most za uspostavu kontakata je Baraka kolektiv, koji okuplja nekolicinu mladih talenata, ali i dosad već renomiranih DJ-eva. Tijekom godina, na poziv kolektiva na otoku Braču su nastupili brojni hrvatski, regionalni ali i strani DJ-evi. Na lokacijama po otoku Braču plesalo se uz redovnog gosta DJ Jocka, Insolate, Marine Karamarko, ali i mnogih drugih splitskih promotora minimal i industrijskog techno zvuka.

Drugi po redu 48-satni party s debljom listom DJ-eva koji će svirati na dva floora – dnevnom i noćnom na repertoaru je od 21. do 23. travnja. Na otok Brač na glazbeni vikend izlet dolaze DJ Jock, Luigy Brausto, Smalltown Boy, Valentin UntZg, Dama, NokeyL, Palac, Cid, The Mimashow, Filip, Ertax, Bru, Braco Gačević, Freeda, Vjeko Liksonix, Pox, Beepolar i Chicago Riders.

Divlji maslinici, vrh Vidove gore, Hacienda, brački aerodrom samo su neke od lokacija na kojima su se odvijali Contact partyji, a ako želite sudjelovati na 48 satnom maratonskom partyju, za sve dodatne informacije, ulaznice i lokaciju kontaktirajte Borisa porukom na 091 181 04 00.

Organizatori za kraj poručuju: “A kao i svaki put kada se uspostavi kontakt i ovaj ostaje samo između probranih predstavnika ljudske vrste i vanzemaljaca koji nam stižu.” te otkrivaju kako je u planu još nekoliko događaja za ljeto koji će biti otkriveni kada se zaključe lineupi.

sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2