Skip to main content

Ministarstvo turizma najavilo sastanak sa predstavnicima event industrije

U sklopu udruge “Glas poduzetnika” osnovan je Odbor za evente s ciljem okupljanja svih poduzetnika, obrtnika i samostalnih djelatnika koji žive od event industrije.

Piše: 


Prošlog tjedna uputili su dopis sa hitnim mjerama za oporavak event industrije koji je otišao prema važnijim ministarstvima.

Je li nadolazeća ljetna sezona festivala, sportskih, kulturnih i drugih događaja otkazana ili još ima šanse da se dopuste manja i veća okupljanja?

Sa zabranom javnih okupljanja direktno su ugroženi svi kulturnjaci, festivali, kazališta, konferencije, koncerti, predstave, klubovi, izvođači, DJ-evi, kongresi, sportska događanja, vjenčanja.

Ministarstvo turizma za Slobodnu Dalmaciju: Zvat ćemo ih na sastanak

Svjesni značenja manifestacija u turističkoj ponudi naše zemlje, bilo da je riječ o kulturnim, sportskim ili zabavnim, u situaciji epidemije COVID-19 i mjera sprječavanja širenja zaraze, one su zbog okupljanja većeg broja ljudi otkazane, baš kao i na razini Europe, ali i svijeta, sve dok epidemiološka situacija ne bude povoljna.

Svi ljetni festivali u Tisnom odgođeni su za 2021.

Upoznati smo s inicijativom udruge 'Glas poduzetnika' koju navodite u privitku te dogovaramo sastanak za sljedeći tjedan kako bismo zajednički pristupili rješavanju problematike event industrijeističe Slađana Vignjević iz Ministarstva turizma.

Izvor: Slobodna Dalmacija

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2