Skip to main content
  • 23.01.2022.

Otvaramo foto arhivu: Prije 20 godina Jean-Marie K. je vrtio u splitskom Discoveryu

Club Discovery nalazio se unutar samog kompleksa gdje su smješteni brojni barovi i restorani na splitskim Bačvicama, a prostor već više od 15 godina zjapi prazan.

Piše: 


Club je imao prizemlje i kat i mogao je primiti par tisuća posjetitelja, a osim partya tamo su organizirani i razni koncerti. DJ se nekada nalazio u prizemlju na pozornici, a znalo ga se naći i na katu u kupoli koja je bila poput velike disco kugle.


Autor fotografija Chipe

U nizu partya koje je organizirao Omegaritam (Deetron, Andy Slate…) bio je i onaj 25. listopada 2002. kada je gostovao naš prijatelj i rado viđen gost u Hrvatskoj, Jean-Marie K. iz Pariza. Domaće snage: Pero-Fullhouse, Zorro i Josip.

Za one koji žele obnoviti svoja sjećanja kao i za sve one koji su načuli neke priče tj. nisu nikada bili na mjestu događaja, donosimo fotografije! U našoj arhivi dostupno je preko 50 tisuća fotozapisa od 1999. do danas.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2