Skip to main content
  • 26.05.2024.

Ovaj instrument Richie Hawtin je dizajnirao posebno za učitelje glazbene kulture u školama

Erica Synths i Richie Hawtin osmislili su Bullfrog – edukativni elektronički glazbeni instrument za učitelje, dizajniran da očara i inspirira mlade i profesionalce.

Piše: 

Premda je u školama Hrvatske i regije ritam mašina ili instrument ovakvog tipa još znanstvena fantastika zahvaljujući lobijima o kojima smo pisali ovdje, nadamo se da će se i to promijeniti u skorije vrijeme, i to samoinicijativno od strane profesora, nastavnika ili učitelja koji su doživjeli iskustva elektroničke glazbe.

Svjesni činjenice da sve veći broj mladih ima doticaj sa elektroničkom glazbom u ranijoj fazi života, vrijeme je da učitelji razmisle o edukaciji svojih polaznika uz instrument poput ovog, koji će im otvoriti posve nove dimenzije glazbe. Bullfrog želi da vaši učenici otkriju muzikalnost kombinirajući uzbuđenje produkcije elektroničke glazbe sa sveobuhvatnim iskustvom učenja.

Dizajniran je posebno za učitelje glazbene kulture u školama

Sa svojom povećanom veličinom i ugrađenim osciloskopom, Bullfrog XL nije samo za učionice, već će biti izvrstan dodatak svakom studiju. Richie Hawtina možete poslušati na Sonus festivalu od 18. do 22. kolovoza na Pagu, a ulaznice su dostupne na web stranici organizatora We Love Sound.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.