Skip to main content
  • 26.05.2024.

Ovo je bila druga večer Sea Stara: Od eurovizijskih zvijezda preko EDM-a do tvrdog techna

Donosimo rezime drugog dana Sea Star festivala iz Umaga te snimke Baby Lasagne, DJ Jocka, Estelle Boersma, Johna Newmana i Ofenbach.

Piše: 

Nakon nekoliko trap glazbenika, točno u ponoć na veliku pozornicu Sea Star festivala se popeo Baby Lasagna koji je odradio svoj prvi nastup nakon Eurosonga na domaćem terenu. Tijekom svog seta, stavio je fokus na predstavljanju albuma i dao naznaku kako neće biti samo one hit wonder.

Nakon Baby Lasagne, Mainstage je preuzeo jedan od najpoznatijih vokalista EDM-a, koji je nedavno postao i DJ. U svom 60-minutnom setu John Newman je sve prisutne vratio u “zlatno doba” EDM-a. Na velikoj pozornici su nastupili i francuski duo Ofenbach koji su poznati po svojim komercijalnim radijskim singlovima, no u Umagu su predstavili svoju mračniju i dublji stranu.

Nautulius Arena sinoć je odzvanjala tvrdim techno ritmovima. Najveći interes je izazvao splitski as DJ Jock koji je osim plesnog podija, napunio i tribine ATP stadiona “Goran Ivanišević”. Nakon DJ Jocka, na pozornicu se popela Estella Boersma. Nizozemska zvijezda je servirala 90 minuta techno, electro i breakbeat ritmove.

Kao i prvog dana, Electronic Waves pozornica je okupila domaće snage koje su se predstavile u odličnom svjetlu te naposljetku i odvozile after.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.