Skip to main content
  • 23.11.2022.

Ove fotke pokazuju kako je Direct Drive krojio scenu u legendarnim klubovima

Kultni zagrebački program vraća se 17.12. u The Best velikim partijem, a povodom tog događaja otkrivamo povijest, te ćemo uskoro popričati i s osnivačem Keopsom

Piše: 

Vinko Lalek aka Keops nam je otkrio kako je sve nastalo, te poslao fotografije s nastupa Billy Nastya u Tvornici 2008. i Ben Simsa u The Bestu 2007., te još nekih evenata s domaćim snagama.

Na Direct Driveu su još gostovali Marcus Stork (Swe), Veztax (Slo), Johan Bacto (Swe), Goncalo M (Por), Terry Francis (Uk), Evil Eddie Richards (Uk), Jack de Marseille (FR).

"Prvi Direct Drive bio je u zagrebačkom Sokolu. Počelo je kao Theatre of sound present Direct Drive. Poslije je ostao Direct Drive. Theatre of sound je program Damira Cuculića, pokojnog Rene Raosa i Mirka Sobote (vlasnika Sokol kluba) a ja sam bio povremeni suradnik ističe Keops".

"Poslije je krenuo Direct Drive u Sokol klubu samostalno. Radili smo još i u Tvornici kulture i u Aquarius klubu 10 godina i rezidenciju u The Bestu". Više fotografija dostupno je i na njegovom webu www.lalek.hr

Direct Drive ja najavio povratnički party na kojem vrte DJ Keops, CET, Mary, DJ Ogi, Hadji, Fabian Jakopetz, Katarina O`Halloran, Branos, Looka, Otto i specijalni gost iznenađenja. Kao i uvijek do sada pazit će se da razglas i produkcija budu na nivou što je odlika DD partya.

FB Event: Direct Drive The Best 17.12.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na Eventimu.

Cijena ulaznica u pretprodaji 80 kn /10.62 Eur, a na dan eventa bit će 130 kn / 17.26 Eur

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2