Skip to main content
  • 14.11.2022.

Direct Drive, program koji je stekao kultni status vraća se partijem u The Bestu

Direct Drive, legendarni klupski program elektronske glazbe ponovno se vraća u nedavno oživljenom kultnom The Bestu

Piše: 


Zagrebački klub u subotu, 17. prosinca ugostit će plejadu domaćih izvođača koju čine DJ Keops, CET, Mary, DJ Ogi, Hadji, Fabian Jakopetz, Katarina O`Halloran, Branos, Looka, Otto i specijalni gost iznenađenja, a organizator Vinko Lalek aka Keops najavljuje i bogatu produkciju.

"Direct Drive je uvijek pomno pazio na produkciju i klupske standarde, te će klub biti dodatno opremljen s LALEK PRODUCTION opremom www.lalek.hr, vrhunskim ozvučenjem L-acoustics www.l-acoustics.com, dodatnom rasvjetom uz koju ćete doživjeti nezaboravan glazbeno-scenski spektakl", ističe Vinko.

FB Event: Direct Drive The Best 17.12.

Prije nego pročitate iz prve ruke od samog Keopsa kako i gdje je sve nastalo, te otvorimo arhivu fotografija požurite po prvi val ulaznica koji se nalazi u prodaji na Eventimu.

Cijena ulaznica u pretprodaji 80 kn /10.62 Eur, a na dan eventa bit će 130 kn / 17.26 Eur

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2