Baner

Ovih 10 house veličina zagrmilo je kroz sedam vrućih srpanjskih noći Tisnoga

Utorak, 07 Kolovoz 2018

Propovjednici evanđelja house glazbe nastupali su u drugoj polovici srpnja na devetom Suncebeat festivalu u The Gardenu Tisno.


Kakva li su samo imena prohujala tijekom sedmodnevnog programa: DJ Spen, Kerri Chandler, Joey Negro, Grant Nelson, Karizma, Little Louie Vega, Natasha Diggs, David Bailey, Osunlade, Jamie 3:26, Mike Dunn.

Little Louie Vega

Mike Dunn


Očaran tim ikonama house zvuka naš DJ Markan je i napravio pozamašan broj fotografija sa ovog festivala pa pogledajte na što smo se fokusirali.

Jamie 3:26

Osunlade

KarizmaDavid Bailey, Spen, KarizmaNatasha Diggs

Grant NelsonKerri ChandlerJoey Negro

DJ SpenDJ Spen & KarizmaAutor fotografija

Dj Markan je na zagrebačkoj elektroničkoj sceni prisutan više od 25 godina. Puštao je glazbu u gotovo svim zagrebačkim klubovima od početka 90-ih. Markan u svome radu veliku pažnju pridaje samostalnim projektima. Njegovi projekti u sebi nose spoj svih njegovih zanimanja i interesa. Vrsta glazbe koju Markan već godinama njeguje je deep vocal house – plesna glazba ispunjena toplom atmosferom, novim i neobičnim zvukovima koji potiču osjećaje sreće, zadovoljstva, ispunjenosti uz poneke sjetne tonove. Sve to je obogaćeno slikovitim, poetičnim i emocionalno nabijenim vokalima. Posvetio se i fotografiji, pa su ove fotke nastale kao ljubav prema house glazbi i fotografiranju.

Ovih 10 house veličina zagrmilo je kroz sedam vrućih srpanjskih noći Tisnoga