Skip to main content

Ovih 10 house veličina zagrmilo je kroz sedam vrućih srpanjskih noći Tisnoga

Propovjednici evanđelja house glazbe nastupali su u drugoj polovici srpnja na devetom Suncebeat festivalu u The Gardenu Tisno.

Piše: 


Kakva li su samo imena prohujala tijekom sedmodnevnog programa: DJ Spen, Kerri Chandler, Joey Negro, Grant Nelson, Karizma, Little Louie Vega, Natasha Diggs, David Bailey, Osunlade, Jamie 3:26, Mike Dunn.

Little Louie Vega

Mike Dunn

Očaran tim ikonama house zvuka naš DJ Markan je i napravio pozamašan broj fotografija sa ovog festivala pa pogledajte na što smo se fokusirali.

Jamie 3:26

Osunlade

Karizma

David Bailey, Spen, Karizma

Natasha Diggs

Grant Nelson

Kerri Chandler

Joey Negro

DJ Spen

DJ Spen & Karizma

Autor fotografija

Dj Markan je na zagrebačkoj elektroničkoj sceni prisutan više od 25 godina. Puštao je glazbu u gotovo svim zagrebačkim klubovima od početka 90-ih. Markan u svome radu veliku pažnju pridaje samostalnim projektima. Njegovi projekti u sebi nose spoj svih njegovih zanimanja i interesa. Vrsta glazbe koju Markan već godinama njeguje je deep vocal house – plesna glazba ispunjena toplom atmosferom, novim i neobičnim zvukovima koji potiču osjećaje sreće, zadovoljstva, ispunjenosti uz poneke sjetne tonove. Sve to je obogaćeno slikovitim, poetičnim i emocionalno nabijenim vokalima. Posvetio se i fotografiji, pa su ove fotke nastale kao ljubav prema house glazbi i fotografiranju.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web