Skip to main content
  • 7.08.2018.

Party prostor sa 24-satnom licencom i zabranom fotografiranja

London se priprema za 18. kolovoza kada će čitava scena pohrliti na otvaranje novog party prostora FOLD koji će imati 24-satno radno vrijeme.

Piše: 


Na partyu će vrtiti neki ponajbolji londonski promotori i kolektivi, a projekt pokreće Shapes Collective. FOLD se nalazi u industrijskoj zoni istočnog Londona između Canning Towna i Star Lanea. Glavni floor može primiti 600 posjetitelja, a drugi plesni podij će se otvoriti krajem ove godine.

Kako je poznato 24-satni partiji će se održavati subotom, dok će petkom FOLD raditi do 3 ujutro. Zanimljivo je kako će FOLD omogućiti plaćanje u kriptovalutama, te će biti na snazi i zabrana fotografiranja unutar prostora.

Organizatori su na stranici objavili slijedeću izjavu koju možda nije potrebno ni prevoditi: "We welcome All Races. All Religions. All Genders. All Countries of Origin. All Sexual Orientations.. Our focus is creating a safe space that is disconnected from the intense pressures of London life, that allows freedom of expression, positivity and inspiration to take form."

Na listi promotora koji će prisustvovati programu nalazi se i ekipa Dimensions Festivala:

REVIVEHER
Dimensions Festival
Global Roots (Worldwide FM)
Test Pressing Soundsystem
Goldsnap
Left Alone.
OPULENCE
Resis'Dance
Homodrop Ldn
Body Motion
Snap Crackle & Pop
Make Me
KAOS London
EarToGround
World Unknown
UNITI
GDANSE
POSSESSION
Body Hammer
HTBX
FOLD
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2