Skip to main content
  • 21.01.2024.

Potpuno nova Core pozornica Tomorrowlanda otkrivena je svijetu u srcu džungle Tuluma

Predstavljena kao svjetska premijera, potpuno nova Core pozornica Tomorrowlanda 13. siječnja je otkrivena svijetu u srcu džungle Tuluma, a na njoj su puštale i regionalne dive Tijana T i Brina Knauss.

Piše: 

Naslovna foto

Naslovna fotografije i fotografije u članku vlasništvo su Tomorrowlanda

Potpuno dizajnirana i izrađena unutar kuće od strane poznatog kreativnog tima Tomorrowlanda, mitska Core pozornica predstavljala je nastupe Boys Noize, Diplo, Disclosure, HAAi, Mind Against i drugih, uz spektakularno audiovizualno iskustvo.

Sve to na jednom od najčarobnijih mjesta na planetu gdje se spajaju glazba i priroda, smješteno među bujnim prirodnim krajolikom Zamna resorta.

Novoizgrađena Core pozornica potpuno je integrirana u krajolik džungle Tuluma, sa stjenovitom strukturom i obiljem prirodnih i vodenih elemenata, kao i impresivnim svjetlima i laserskim zrakama oko pozornice.

Više od 16.000 ljubitelja glazbe čitavu je noć vodilo pričom i putovanjem uz potpuno nove video sadržaje, dok je središnji videozid prikazivao magične i snene elemente, odvodeći posjetitelje sve dublje u snove i tamu. Po prvi put ikada, svjetla, video i mirisi korišteni su zajedno kako bi se iskustvo još više produbilo. Čim je sunce počelo izlaziti, Core pozornica napustila je tamu i vratila se u veselo novo okruženje.

Tomorrowland predstavlja Core Tulum 2024 – činjenice i brojke o potpuno novoj Core pozornici. Pozornica je visoka 17 metara, a široka 30 metara. Sva dekoracija pozornice je na napuhavanje. Cijela pozornica je razvijena za odlazak na turneje, sve stane u 1 kontejner.​

209 moving lights
20 wash beams
96 strobe lights
95 LED flares
34 LED par spots
14 water fountains
14 water geysers
28 water LED washes
40 fireworks fountains
15 CO2 shooters
15 LED bars
45 fog machines
22 bubble smoke machines

Uz novu pozornicu Core, fanovi su također bili počašćeni najboljim zvukovima koje su kurirali Tijana T, LP Giobbi, Dan Shake i drugi na pozornici Isla, kao i ØOSTIL, Henri Bergmann, Elif, Afriqua i drugi na pozornici Garden .

Tomorrowland radi na novoj Core pozornici više od godinu dana, podižući iskustvo i dizajn na potpuno novu razinu. Nakon predstavljanja u Meksiku, pozornica Core trebala bi postati jedna od najslikovitijih novih pozornica Tomorrowlanda i nastavit će se pojavljivati diljem svijeta, uključujući dva vikenda u očaravajućim šumama Tomorrowlanda u Boomu, Belgija, u srpnju 2024. godine.

Jučer je Tomorrowland još jednom otkrio novu Core pozornicu u džungli Tuluma, uključujući nastupe Agents Of Time, Brine Knauss, Kölsch, Vintage Culture i drugih. DJ BORING, Krystal Klear, Mura Masa i drugi nastupili su na pozornici Isla, dok su ATRIP, Todd Edwards, Olympe, Iñigo Vontier b2b Thomass Jackson i drugi vrtili na dekovima na pozornici Garden.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk