Skip to main content
  • 12.02.2024.

Ribarnica u Rijeci u sklopu BSH Events umjesto riba ugostila više od 500 maskiranih posjetitelja

Popularni hrvatski party brend je ovog vikenda predstavio novu originalnu plesnu lokaciju.

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge

BSH je stigao na ludi karnevalski vikend u Rijeku te je ribarnicu pretvorio u plesni podij za sretnih 500 posjetitelja. Događaj je bio danima unaprijed rasprodan, a riječka ribarnica se uz vrhunsku produkciju i svjetlosne efekte pretvorila u plesni podij vođen glazbenom pričom regionalnih DJ-eva.

Glavna zvijezda je MENE koji je svojim setom oduševio brojne goste, kako iz cijele Hrvatske tako i one koji su na riječki karneval stigli iz brojnih europskih zemalja. Uz njega, na BSH Carnival su nastupili hrvatski DJ-i Yakka i Pablo Panda te domaćini Darrio Sec i Manola.

Paviljoni riječke tržnice jedna su od izvrsnih destinacija kad su ovakva glazbena događanja u pitanju. BSH Events prepoznatljivost su stekli upravo na organizaciji na posebnim mjestima. Ovog puta, umjesto riba i morskih plodova posjetitelji su kući ponijeli emocije koje će im dugo ostati u sjećanju izvrsnog glazbenog užitka i putovanja.

Idući BSH party je već 8. ožujka kada će na Dan žena u zagrebačkom hotelu Zonar nastupiti DJ-ice Dea Tosh, Elena Mikac i Kali.

Fotografije iz riječke ribarnice s BSH Carnivala je svojim objektivom uhvatio Marko Edge.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.