Skip to main content
  • 16.08.2020.

Suma sumarum zabrane rada klubova iza ponoći

Mozer, jedan od tvoraca tanzen klupske večeri nadovezao se na nove mjere i pokušao na svom FB-u sumirati zabranu rada klubova i ugostiteljskih objekata iza ponoći.

Piše: 


"Još jednom se ukazala lijepa naša korumpirana država koja uz to i ne funkcionira. Sve se znalo cijelo vrijeme – tko krši propise, tko se ne pridržava mjera, koji klubovi i organizatori su problem. Pa svi dokazi su cijelo vrijeme dostupni na internetu – vide se video snimke i fotografije.

Nitko ništa nije poduzimao, što zbog korupcije, što zbog nesposobnosti i neshvaćanja svojih uloga i poslova. Epilog je da stiže zabrana za sve, uključujući i one koji su se držali mjera od početka i nauštrb toga imali povećane troškove i smanjene prihode. Sada neće raditi skoro nitko, skraćena je turistička sezona i opet nitko odgovoran neće snositi posljedice. A najlakše je, poput lockdowna, kazniti sve jednako.

PS kad se spomene riječ "partyjanje" po obali, većina ljudi to povezuje sa elektronikom, a svi upućeni dobro znaju da to nema veze s vezom, već da su uglavnom problem oni više "neurbani" objekti i organizatori takvih događanja.", zaključuje Mozer.

Svoj komentar možete dati na Mozerovom Facebooku.

OPEN AIR PARTYJI SU DOZVOLJENI

Također ako niste znali, trenutno se mogu organizirati open air partyji na različitim lokacijama – bivše vojarne, jezera, parkovi, plaže, uvale, platoi, rive, tvrđave itd. Open Air partiji mogu trajati do jutra.

ČEKA NAS VAL ILEGALNIH RAVEOVA

Nadamo se da će toplo vrijeme potrajati pa da bude sve više open air partya, a očekuje se i val ilegalnih rave partya ukoliko klubovi ne budu mogli raditi iza ponoći. U Francuskoj se nedavno okupilo 10 tisuća na jednom Raveu; a podaci iz Velike Britanije govore da je samo u Londonu bilo preko 500 ilegalnih partya ovoga ljeta što je oko 23 dnevno. Britanska Vlada je prije par dana donijela odluku da se organizatori tih ilegalnih raveova kažnjavaju sa 10 tisuća funti.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2