Skip to main content
  • 16.08.2020.

Berghain se pretvara u najveću umjetničku galeriju Berlina

Od 9. rujna Berghain će predstaviti novi koncept "Studio Berlin", izložbu radova 85 berlinskih umjetnika nastalih tijekom karantene.

Piše: 


Tim povodom klub se pretvara u najveću umjetničku galeriju Berlina i tako će funkcionirati sve dok se klupska scena ne vrati u normalu.

U suradnji sa privatnim kolekcionarima umjetnosti Boros, Berghain između ostalog predstavlja radove Wolfganga Tillmansa koji će izložiti apstraktnu umjetnost u Panorama Baru, a svakako valja izdvojiti izložbu poznatog izbacivača kluba Svena Marquardta.

Posjetitelji će tako moći obilaziti ostale floorove slavnog kluba, od glavnog floora do Panorama Bara, Hallea i Saülea. Dok se u drugim zemljama partijanje lagano vraća u normalu, Njemačka se i dalje drži svojih zacrtanih pravila o zabrani rada klubova. Ova karantena čitavu je industriju noćnog života dovela u vrlo tešku situaciju.

Pojedini berlinski klubovi koji imaju otvorene terase pronašli su alternativna rješenja dok je zabranjen ples. Pogledajte u ovom prilogu.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2