Skip to main content
  • 22.05.2023.

The Prodigy nakon nastupa u Umagu: -Croatia Sea Star festival, u were massive-

Fantastičnom proslavom proteklog je vikenda održano peto po redu izdanje Sea Star festivala

Piše: 


Umaška laguna Stella Maris četiri je dana bilo mjesto moćne simbioze fanova iz više od 40 zemalja svijeta s najvećim svjetskim i regionalnim glazbenim imenima.

Pogledajte kako je bilo na nastupu The Prodigya u video prilozima

Događaj kojim se lansira nova turistička i festivalska sezona nadmašio je prošlogodišnje brojke posjete već prve večeri uz nastupe Robina Schulza, da bi u subotu navečer otišao nekoliko koraka dalje uz svjetske velikane The Prodigy i techno superzvijezdu Indiru Paganotto.

Čast da zatvori festival pripao je 17-godišnjoj elektronskoj senzaciji – Lanni iz Novog Sada! Najveći electro punkeri svih vremena “oteli” su Tesla Main Stage i isporučili nastup koji će fanove držati još danima, a snažne dojmove oduševljenja brzo su podijelili i na svojim društvenim mrežama. Kao i svih godina dosad, osim zadatka pokretanja turističkog ljeta Sea Star je u potpunosti izvršio i drugu misiju – onu mira, ljubavi i jedinstva, pokazavši koliko skladno se mogu zabavljati mladi sa svih strana svijeta.

Apsolutno se s nestrpljenjem iščekivao trenutak kada će na pozornicu sa svojom nezaustavljivom energijom stupiti jedna od najtraženijih svjetskih turneja današnjice, ona electro-punk velikana The Prodigy! Već s prvim taktovima svoje furiozne setliste, ovi svjetski glazbeni velikani moćno su lansirali plejadu svojih bezvremenskih klasika, popraćeno spektakularnim audio-vizualnim showom koji je iznijela jedna od najboljih produkcija festivala viđenih na Jadran.

Croatia Sea Star festival, u were massive” dojmovi su koje su The Prodigy podijelili odmah nakon nastupa na svom Instagramu, ne krijući oduševljenje ponovnog dolaska na festival koji su jednako snažno lansirali i prije šest godina!

Mnogima omiljena Nautilus Arena prve je večeri bila u znaku moćnih b2b techno setova koje su priredili Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe. Prvi dan festivala obilježio je i panel “Razvoj turističke ponude van sezone”, fokusiran na jednu od glavnih misija festivala.

Više pogledajte u video prilozima u nastavku na Instagramu

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk