Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

The Prodigy nakon nastupa u Umagu: -Croatia Sea Star festival, u were massive-

Ponedjeljak, 22 Svibanj 2023

Fantastičnom proslavom proteklog je vikenda održano peto po redu izdanje Sea Star festivala


Umaška laguna Stella Maris četiri je dana bilo mjesto moćne simbioze fanova iz više od 40 zemalja svijeta s najvećim svjetskim i regionalnim glazbenim imenima.

Pogledajte kako je bilo na nastupu The Prodigya u video prilozima

Događaj kojim se lansira nova turistička i festivalska sezona nadmašio je prošlogodišnje brojke posjete već prve večeri uz nastupe Robina Schulza, da bi u subotu navečer otišao nekoliko koraka dalje uz svjetske velikane The Prodigy i techno superzvijezdu Indiru Paganotto.

Čast da zatvori festival pripao je 17-godišnjoj elektronskoj senzaciji - Lanni iz Novog Sada! Najveći electro punkeri svih vremena “oteli” su Tesla Main Stage i isporučili nastup koji će fanove držati još danima, a snažne dojmove oduševljenja brzo su podijelili i na svojim društvenim mrežama. Kao i svih godina dosad, osim zadatka pokretanja turističkog ljeta Sea Star je u potpunosti izvršio i drugu misiju – onu mira, ljubavi i jedinstva, pokazavši koliko skladno se mogu zabavljati mladi sa svih strana svijeta.Apsolutno se s nestrpljenjem iščekivao trenutak kada će na pozornicu sa svojom nezaustavljivom energijom stupiti jedna od najtraženijih svjetskih turneja današnjice, ona electro-punk velikana The Prodigy! Već s prvim taktovima svoje furiozne setliste, ovi svjetski glazbeni velikani moćno su lansirali plejadu svojih bezvremenskih klasika, popraćeno spektakularnim audio-vizualnim showom koji je iznijela jedna od najboljih produkcija festivala viđenih na Jadran.

Croatia Sea Star festival, u were massive” dojmovi su koje su The Prodigy podijelili odmah nakon nastupa na svom Instagramu, ne krijući oduševljenje ponovnog dolaska na festival koji su jednako snažno lansirali i prije šest godina!Mnogima omiljena Nautilus Arena prve je večeri bila u znaku moćnih b2b techno setova koje su priredili Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe. Prvi dan festivala obilježio je i panel “Razvoj turističke ponude van sezone”, fokusiran na jednu od glavnih misija festivala.

Više pogledajte u video prilozima u nastavku na Instagramu