Skip to main content
  • 22.05.2023.

DJ Superstar Hot Since 82 prvi puta svira na maksimirskim teniskim terenima

Jedan od najboljih hrvatskih glazbenih brendova – BSH, već idućeg petka najavljuje novo veliko gostovanje

Piše: 


Engleski DJ Hot Since 82 dobro je poznat hrvatskoj i svjetskoj publici. U Zagrebu će nastupiti prvi put i to u petak, 26. svibnja od 17 do 02 sati na središnjem terenu Teniskog centra Maksimir.

Ovaj karizmatični Englez iz Leedsa prve svirke imao je za društvo već s 14 godina. Sa 17 je već počeo puštati u open air klubovima, da bi već godinu kasnije njegovi after partiji postali najposjećeniji. Danas je redoviti gost i rezident na Ibizi, kao i na brojnim svjetskim festivalima. Njegov nastup na dubrovačkoj tvrđavi Revelin u sklopu Cercle zauzima središnje mjesto na njegovim društvenim mrežama.

Interes za njegov zagrebački nastup idućeg petka je ogroman. Neke od posljednjih ulaznica mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Brend BSH ponovno postavlja ljestvicu više. Ne samo da su sjajno započeli godinu glazbenim gostovanjima, već i širenjem partnerstva s inozemnim brendovima najavljuju nabolje ljeto do sada.

Nakon Zagreba, Hot Since 82 još će samo jednom nastupiti ovog ljeta u Hrvatskoj i to 12. kolovoza u Cave Romane u Vinkuranu, Medulin.

Naime, BSH tim sklopio je suradnju s poznatim američkim brendom Gate čije je sjedište u Los Angelesu, pa tako Hrvatska postaje drugo mjesto u svijetu u kojem će se 23. i 24. lipnja održati dvodnevno glazbeno događanje „Gates of Agartha“ na kojem će nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih DJ-a. Gate je posljednjih šest godina postao jedan od najperspektivnijih globalnih brendova kad je organizacija drugačijih događaja u pitanju.

Također, jedan od odlično posjećenih festivalskih događaja u srcu Dalmacije, Zadar Sunset Festival, najavljuje do sad najveće, treće izdanje. Nakon dvogodišnjeg ogromnog uspjeha i više od deset tisuća zadovoljnih gostiju iz cijelog svijeta, otkriven je ovogodišnji popis dosad najjačih DJ imena u čijim ćemo nastupima od 31. srpnja do 2. kolovoza uživati na zadarskom Pozdravu Suncu. Ovo su samo neka od događanja koja nas uskoro očekuju u BSH režiji.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk