Skip to main content
  • 17.02.2024.

Tjelesa u elementu za vrijeme seta Ivana Mastermixa u Crkvi

Prošle subote za pultom riječke Crkve ukazao se lik propovjednika underground house glazbe Ivana Mastermixa

Piše: 

Naslovna foto

Iva Krznarić, kao i fotografije u članku

Nema osobe koja je te večeri izašla bez predivnih uspomena i osmjeha na licu iz kluba. Odličnu atmosferu koju možete vidjeti u fotogaleriji priredio nam je puštajući underground house za nekoliko stotina posjetitelja. Tako već nekoliko desetljeća Ivanova house simfonija od sjevera prema jugu, od zapada prema istoku Hrvatske uveseljava neumorne plesače.

U našoj novoj rubrici “Odabrao“, Ivan se pridružio serijalu DJ-a podijelivši sa nama glazbu koju sluša u slobodno vrijeme. Mastermix-ova selekcija u obliku Spotify playliste uključuje 12 pjesama na repeatu, između ostaloga i one koje su po njemu obilježile prošlogodišnje ljeto.

Mi smo se u redakciji sjetili i njegovih čarobnih CD mikseva Different, Sintetica, Don`t be Jealous, Lonely koje nam je s radošću dijelio prije 20-ak godina i tako promovirao house zvuk. Neke od tih i danas preslušavamo, a na netu smo pronašli i jedan od ovih mikseva koji možete poslušati u nastavku.

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.