Skip to main content
  • 21.06.2023.

Video: Održan je Final Destination festival na plesnom Lokvarskom jezeru

Lokvarsko jezero 17. lipnja je na 24 sata bilo tech-house glazbena oaza. Pogledajte video isječke na našem Instagramu

Piše: 


Ovo je bilo drugo izdanje festivala, ali za razliku od prošle godine, jezero je bilo isušeno i izgledalo je kao mjesto na drugoj planeti. Bazira se na house i tech-house ritmovima, a kao headliner tu je bio Nere., njemački DJ i producent. Osim njega nastupali su i Ana Antonova, Makarun, Krekman, Skarros, Emanuel Jr., Whooso i Mellow man sa svojim live setom.

U razgovoru s organizatoricom saznali smo da im je cilj podržati mlade DJeve i dati im onaj "push" koji im je potreban na početku karijere, pa su tako imena na lineupu bila nešto novija, ali to ne znači i lošija.  

"Volim gurati ove mlade nade koje su stvarno perfektne, mislim čuje se, ljudi lude, samo ih treba malo pogurati. Želim da se guraju mladi festivali i izvođači ili sustavi kao npr CoreEvent. Od malog se krene pa malo po malo", poručila je organizatorica Nataša Malnar.

Jedan od DJeva na festivalu bio je i Emanuel Jr. koji kaže da su super zadovoljni organizacijom i muzikom i poziva svu ekipu željnu dobre zabave i muzike da se pojave na sljedećem izdanju festivala koje će se održati 29.7., ali ovoga puta na dnu isušenog Lokvarskog jezera, a to je i više nego dobar razlog da dođete i svjedočite tom jedinstvenom prizoru!

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju