Skip to main content
  • 24.09.2019.

Volster preuzima naš Instagram uoči nastupa u Berghainu

Predstavnik novog vala glazbenika domaće scene, prenosit će nam svoje iskustvo iz Berlina prije svog nastupa u kultnom klubu.

Piše: 

Producent, DJ te vlasnik čak dva labela Seccesion i Out of Place – ove subote, 28. rujna, svira u Berghainu. Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Suicide Cirkusu u Berlinu,  organizator TRAUM partya, vraća se u metropolu elektroničke scene a mi smo omogućili našim pratiteljima doživljaj iz prve ruke.

Nakon što je prošle godine Instagram takeover imala Insolate i provela nas kroz svoju turneju po Južnoj Americi, ovoga puta smo sa Volsterom u Berlinu. Avanturu možete pratiti uz hastagove #klubskascena i #kstakeover gdje će nam kroz nekoliko objava dočarati dan uoči prvog nastupa u Berghainu. Nažalost, unutar poznatog kluba je strogo zabranjena dokumentacija prostora, događaja i ljudi. Zapratite nas na Instagramu @klubskascena kako nebi propustili nijednu objavu.

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop