Skip to main content
  • hideout boat
  • 9.05.2012.

20 20 Vision lansirao podetiketu Midnight Vision

Label 2020 Vision ovog je mjeseca lansirao pod label Midnight Visions. Zašto vam to govorimo – zato što imamo nešto za vas!

Piše: 

Naslovna foto

Hideout Boat partiji

Midnight Visions jednako kao i 2020 Vision glazbeni je label Ralph Lawsona i njegovog partnera Andy Whittakera. Njihova dva uma na ovom će se labelu usredotočiti na različite polove elektronske glazbe, ali i na vizualni identitet. Prva ploča na novom labelu dolazi iz Brixtona  od strane DJ/producenta Ph0t0machine 28. svibnja., a niže možete poslušati prvo izdanje Midnight Visionsa.

{soundcloud}https://soundcloud.com/2020mvis/a1-feelin{/soundcloud}

Upoznajemo vas s ovim zvukom (ukoliko već niste upoznati), jer jedan od party brodova za Hideout festival na Zrću koji su već odavno rasprodani predstavlja label 2020 Vision. Na tom party brodu 1. srpnja nastupaju Maya Jane Coles, Ralph Lawson i Simon Baker. Naravno mi smo uspjeli doći do 2 ulaznice i želimo ih podjeliti s vama. S obzirom da su ulaznice rasprodane prije mjesec i pol bilo bi dobro da na ukratko objasnite zašto vi trebate biti dio  posade 2020 Vision party broda?

Mi smo uvijek popustljivi pa da čujemo razloge? Sretne dobitnike objavljujemo kroz desetak dana.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2