Skip to main content
  • baggi begovic
  • 9.05.2012.

Baggi Begovic izdaje za Roger Sancheza

Baggi Begovica život je odveo prema Rotterdamu da bi postao dio uspješne nizozemske elektronske scene i upravo izdao još jednu ploču za label Rogera Sancheza.

Piše: 

Naslovna foto

baggi begovic

Roger Sanchez, Hardsoul, Funkerman samo su neka od imena s kojima radi, a Ministry of Sound, Mysteryland, Creamfields,Extrema, Dance Valley i Global Gathering neki od događaja na kojima je nastupao. Bagi Begovic ili izvorno Adjin Begović za vrijeme rata u BiH je otišao u Nizozemsku koja je bila plodno tlo za njegov talent i upravo u pravo vrijeme kad je nizozemska plesna scena preuzimala svjetske razmjere popularnosti.

Ranije je već između ostalih izdao s Chocolate Puma za Defected records singl “Solarinism“ koji mu je omogućio internacionalnu karijeru, broji izdanja i za Sneakerz (Amsterdam), Nervous (New York) kao i za Roger Sanchezov Stealth label za koji je upravo izdao novu ploču "Discotech EP 2".

{soundcloud}https://soundcloud.com/stealthrecords/sets/baggi-begovic-discotech-ep-2{/soundcloud}

Ep se sastoji od tri pjesme, “Give It 2 Me” koja zvukom predstavlja disco-house sa zaraznim vokalom, druge “Rampage” koju čini čisti tech house i pjesme “Watch It” koja je spremna za klubove i vruće ljetnje noći. Ploča "Discotech EP 2" od jučer je dostupna preko Beatporta.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju