Skip to main content
  • 2.12.2014.

Abeceda Detroita u noći punog Mjeseca

U noći punog mjeseca, 6. prosinca splitska Jungla Vam nudi Fullmoon party uz maratonski set Pere-Fullhousea.

Piše: 


7 sati klupskog veselja, maratonski set u kojemu će prošetati kroz najzanimljivije i najplesnije od svog bogatog klupskog arsenala.

Današnje užurbano vrijeme u kojemu je sve instant odrazilo se i na DJ svijet. Prava je rijetkost da u klubovima, a pogotovo na festivalima DJ pušta više od 2 sata. Što je premalo za DJ-e koji imaju  široke poglede na klupsku glazbu. To je rezultiralo fabriciranim DJ-ima kojima u ugovorima piše da im je maksimalan nastup od sat do dva, što dovodi cijelu profesiju do apsurda i usko žanrovskih ograničenja bez ikakvog eksperimenta ili ne daj bože zadiranja u nešto drugo.

Pero se nikad nije mirio s tim te će kroz 7-satni set proći kroz svijet housea i techna kako ga on doživljava i vidi. Naravno, sve s velikom dozom detroitskog utjecaja kojemu je Pero ostao vjeran do danas. Specijalno za ovu priliku, prvih 50 posjetitelja dobit će gratis Perin CD miks Muzika na struju, u izdanju Aquarius Recordsa kao i aperitiv dobrodošlice za prvih 100 posjetitelja. Ulaznica je 30 kn.

Nagradna igra!
4×1 ulaznica, a potrebno je u FB komentaru ispod članka napisati koliko traje maratonski set Pere-FH u Jungli. Dobitnike objavljujemo u subotu do 14h.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2