Skip to main content
  • 21.12.2011.

Božić u Mungosu: osvoji upade

Musica Futura” predstavlja “X-MAS @ SHINA” party koji će se održati u nedjelju 25. prosinca, uz pionire hrvatske DJ scene i elektronske glazbe Maminha i Toxica.

Piše: 


Iskusni dvojac svojim će setovima osigurati nezaboravni Božićni provod uz vrhunske zvukove elektronske glazbe, uz podršku mladog producenta  Apple Juicea, koji će osigurati odličan uvod u klubski blagdanski party. Veselje te izrazito plesnu amosferu uoči jednog od najljepših blagdana, publici će kroz posebno osmišljen glazbeni program priuštiti Božićna postava dj-a legendarnog kluba.

Božićno vrijeme sinonim je za druženje s bližnjima, provođenje vremena u toploj atmosferi gdje se osjećate kao doma. Program partyja “X-mas @ Shina” osmišljen je na način da se klub koji je izvor elektronskog glazbenog pokreta, osvježi dovođenjem dvojice iskusnih i iznimno kvalitetnih dj-a koji su obilježili povijest hrvatske elektronske scene.

S jedne strane to je začetnik Mungosa dj Maminho, a s druge dj Toxic- obojica uvelike zaslužni za uvođenje kvalitetne elektronske glazbe na domaću scenu. Projekt “ Musice Future” 25.12.11., u najboljem underground klubu na području Zagreba, a i šire, osigurat će povratak dobre i pozitivne atmosfere na party i Božić za pamćenje.

Ukoliko ste željni provesti Božićno slavlje u ritmu najkvalitetnije elektronske glazbe, u društvu najboljih prijetelja, klub Mungos uz vrhunske ritmove i ovog puta za vas priprema najbolji klupski razglas, moćnu rasvjetu te vrlo ukusno piće dobrodošlice Bitter Royal (aperitivno piće od Istra bittera i pjenušca).

Cijena ulaznice: 50 kn-a

Nagrađujemo:
Dva najbrža čitatelja koji ostave u komentaru odgovor "koliko godina ima Mungos iz Kašine" osvajaju po jednu ulaznicu.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2