Skip to main content
  • 21.08.2011.

Dan za razloge. Noć za vizije

Neki trebaju razlog za tulum. Drugima je dovoljna vizija, dobra glazba i pravo društvo! Jeste li spremni za prvi dvoranski razvrat sezone?

Piše: 

Naslovna foto

Space DJz


Posljednja subota u kolovozu već tradicionalno zaključuje ljetnu festivalsku sezonu u regiji. To je dan, kad se svi plesno-elektronski borci sakupe u Ljubljani, razmijene svoje ljetne doživljaje, mišljenja o novim glazbenim junacima i planovima za jesen. To je dan kada svi partijaneri dignu ruke u zrak za Umeka te daju glasove za svoje favorite na ljestvici Top 100 DJs – i noć kad se razvratno ljeto preseli u partijanersku jesen. Dan za razloge. Noć za vizije. A ovogodišnja se bahati u bojama tehna. Dobrodošli na start sezone. I ne zaboravite, jesen će biti paklena!

Nakon Žura z razlogom i Umeka, organizira se after party na Gospodarskom Raztavišću u Ljubljani 28. kolovoza, a mi nagrađujemo četiri čitatelja za taj party. Glazbeni gosti su u nastavku.

SPACE DJz: Jamie Bissmire & Ben Long // UK
STEVE RACHMAD // NL
VEZTAX // SI
PSIHO // SI
IAN F // SI
ANEURIA // SI

INFO + PREDPRODAJA + PRIJEVOZ IZ HRVATSKE
Facebook Grupa
Fetch The Vibe Eventi – HRVATSKA / Ambasada Gavioli sezona 2011
https://www.facebook.com/group.php?gid=386548157426
mail: Fetchthevibe@gmail.com

NAGRADNA IGRA
Kako biste konkurirali za nagrade potrebno je u FB komentaru opisati svoj ljetni doživljaj te barem 3 partija koja su vas ove sezone razveselila. Onda pozvati ekipu da lajkaju za Vas. Dobitnike objavljujemo 26.08.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2