Skip to main content
  • 21.08.2011.

Magda i Troy Pierce krenuli novim putevima

Popularna minimal techno umjetnica Magda potvrdila je kako napušta legendarnu etiketu Minus u vlasništvu Richie Hawtina a pridružili su joj se Marc Houle i Troy Pierce te će zajedničkim snagama oformiti vlastiti label "Items & Things".

Piše: 

Naslovna foto

Magda


Nova etiketa već u rujnu starta s prvim izdanjem te kontinuirano planira jednom mjesečno izbacivati nove radove. U rujnu dolazi novi EP od Troy Piercea koji je 1. kolovoza nastupao u splitskoj Jungli. Početkom iduće godine očekuju se radovi Magde te Marc Houlea.

Trojac ostavljaju iza sebe neizbrisiv trag u Minusu, međutim smatraju da su dosegnuli vrhunac na ovom projektu te je vrijeme da nove vizije, projekte i energiju fokusiraju negdje drugo.
{youtube}ui2FPiZS80w{/youtube}

Nema sumnje da je Minus donio svjetsku popularnost i izdigao im reputaciju na svjetsku razinu. S Hawtinom surađuju od kraja 90-tih gdje su bili važan dio Minus evenata kao i svojim umijećem doprinosili i bili dio velikih EP-ova i kompilacija.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2