Skip to main content
  • 16.01.2018.

Deborah De Luca po treći puta u Zagrebu – dijelimo 2×1 kartu

Četvrtu godinu zaredom na hrvatsko tlo dolazi atraktivna DJane Deborah De Luca. Kao i kod njenog prvog gostovanja prste u tome ponovno ima tim Future Scope-a.

Piše: 

Kvalitetan party život kluba Boogaloo ide dalje, u siječanjske radosti natrpali se hrpu traženih imena sa scene, a njima se u svome drugome posjetu zagrebačkih ulica pridružuje talijanka Deborah De Luca.



Booking.com



Brojite još tri dana prije negoli se osmjehom na licu napustite svoja radna mjesta i predate se u ruke DJane koja već par godina prima sve veću pažnju. Dobro nam poznati Boogaloo smjestio joj se u srce kada su je kroz dosadašnja dva gostovanja usrećila energija, atmosfera i ples brojnih posjetitelja. Future Scope dobro poznaje publiku svoga doma i znaju točna koja imena će na flooru istoga propisati radost. Nakon što otplešete sa Deborahom te u memoriji vlastitog uma zapišete još jedan veseli petak, subota će biti također plesna jer za pultom spremno čeo trio fantastikus.

Petak 19. siječnja Deborah De Luca u svom novom izletu do kluba Boogaloo dobit će novu priliku da se predstavi publici u novijem, svježijem i još više techno izdanju.

Booking.com
Rođena u Scampii, u problematičnom predgrađu Napulja 1980., započela je konobareći po klubovima. Noćni život sve ju je više usisavao i u jednom trenu duge noći su prevagnule spram danjeg svjetla i Deborah se približava sceni radeći nekoliko godina kao plesačica. Srednjoškolsko obrazovanje provela je na sjeveru Italije s ciljem da nastavi školovanje kao modna dizajerica, ali još jednom zvuci s podija su vukli svojim sponama i vraća se u rodni grad. Ovoga puta upoznaje Giuseppea Cannama, napuljskog DJ-a i producenta (DesolatSci + Tech8bitCarillon) koji je vodi na ubrzanu krivulju učenja o novim žanrovima i tehnologiji i izdanja uskoro ispadaju sa Sola_Mente Records.

[Event]

Trake su ubrzo pokupili Magda, DJ Ralph, Someone Else i Layo & Buswacka, Deborah razvija zvuk dalje da bi naposljetku s lokalnog talijanskog tla krenula svirati po svjetskim klubovima.

Na velikom flooru uz DJanu nastupaju Lemon, Shipe i Matya, dok malo floor preuzimaju PEZNT, Seraphim Codex te E-Base.

[Event]

Nije to sve, jer subota 20. siječnja završit će priču vikenda. Nakon što odmorite tijelo i dušu, ponovo se vratite na istu lokaciju Vukovarske ulice 68 kada u ponovno Future Scope večeri plešete i skačete do jutra. Start je koju minutu prije ponoći, a za pultom će se naći trojac Senno, Sin i Paolo Fanelli. Upad je FREE do 1 sat iza ponoći.

NAGRADNA IGRA!
Dvoje čitatelja osvojiti će po 1 kartu. U komentaru ispod članka ubacite nam link jednog seta kojim vas je Deborah bacila u trans. Pobjednike ćemo objaviti u petak 19. siječnja do 13h (slučajnim izborom). Isključite opciju "also post on facebook".
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2