Skip to main content
  • alt
  • 16.12.2014.

Depo: Tech D House i anđeoska prašina

Koji je tvoj najdraži dio vikenda? Koji tebi razvlači lice u jedan od onih od uha do uha?

 
Možda je to tren kada blaženo legneš i znaš da se nećeš probuditi uz nemilosrdno okrutnu zvonjavu budilice? Ili subotnji doručak, ili pak prilika da pogledaš neki film koji jedva čekaš čitav tjedan, ali se konstantno život upliće u ovaj plan? Ili… divna glazba i mračni podiji?
 
Potreba da se mičemo na ritam i pokretom oslobodimo um je urođena. Depo klub to zna i zato vam i ovoga vikenda baca nekoliko tradicionalaca.
 
U petak, 19. prosinca spremili su još jedno izdanje Tech D Housea. Ali to nije samo kul ime već party koji je oko sebe izgradio bazu rasplesanih patrona. Za vaše auditorne gušte tu su Miro, Tvrtko, Sergej Snooze i Arsen Pavešić. Cifre su standardne, dvadeset prije a trideset kuna nakon cajgera na cajgeru. Onda na neki doručak u zoru i kući na san.

alt

 
Subota je posipana prašinom i to onom anđeoskom. čini se da DEPO ima dobavljača kojem nikada ne ponestaje. Prašinu ovih božanskih pobočnika distribuirat će Cet, Teo Harouda, i MR. DJ Dario i ostavite peruške kod kuće. Cifre se kreću jednako kao u petak.

alt
 

No kako volimo da vam džepovi ostanu nešto puniji dajemo vam 2×1 kartu za petak i jednako tako i za subotu. Samo osmijehuljac, nasmijanko, ili kako ga već volite zvati, u komentar i napomenite nam koji dan želite na podij po upalu mišića. Virni si u petak imaš li karte u džepu. Metoda odabira je ona čovjeće ne ljuti se/eci peci pec/sik sak suk.  Dođi, pleši, uživaj, živi!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2