Skip to main content
  • 5.05.2015.

Diesel Giveaway

Tvrtka N.G. PROM d.o.o. Zagreb, 20 je godina ekskluzivni zastupnik za robnu marku Diesel za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Piše: 


Robna marka Diesel prisutna je u preko 90 zemalja svijeta, osim ženskog, muškog i dječjeg programa, nudi cipele, torbe, nakit, naočale, parfeme i sitni kožni accessorie. Svi autorizirani dućani prema Dieselovoj politici nalaze se u strogom centru grada, u pješačkoj zoni. Uređeni su prema Dieselovim projektima i opremljeni autentičnim visokokvalitetnim namještajem u kombinaciji modernog i vintage stila.

Diesel prodajna mjesta u Hrvatskoj:
Diesel Store Frakopanska 4, Zagreb
Diesel Store Krešimirova 4-6, Split
Diesel Store Adamićeva 30, Rijeka

NG Prom zastupnik Diesela je odlučio nagraditi fanove KS vrijednim proizvodima iz svog asortimana:

1. nagrada
Diesel T-Shirt (modra)

2. nagrada
Diesel sitni kožni accessorie

Nagrade će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovore na nagradno pitanje: U kojim HR gradovima se nalaze Diesel Store prodajna mjesta?



Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. Svi koji prijeđu 20  lajkova bit će razmatrani za osvajanje nagrada.



Nagrade bira KS metodom slučajnog odabira, a uvjet je da imate točan odgovor i preko 20 lajkova na Vaš komentar.



Pobjednike ćemo proglasiti u petak, 8. svibnja 2015. godine u 13 sati.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk