Skip to main content
  • 6.06.2011.

DJ Rush u Boogaloo klubu

Decibel Media ponosno Vam predstavlja UES Clubbing u klubu Boogaloo. Nakon više od godinu dana, ponovo nam dolazi crni div, i jedan od miljenika hrvatske publike – Major Rush. Predvođeni DJ Rushom, prezentirat će se praktično svi stilovi elektronske glazbe, ali naravno da će naglasak pasti na techno tako da ovaj party slobodno možemo nazvati The Explosion of techno by Knee Deep!

Piše: 

Naslovna foto

DJ Rush


Opisati Dj Rusha u nekoliko riječi; karizma, energija, te istinska individualnost i originalnost. Njegovi eksplozivni legendarni techno setovi i produkcija donijeli su mu golemu popularnost, te ga postavili za jednu od centralnih figura svjetske techno scene. Svojim utjecajem educira nove generacije, i do kraja ostaje vjeran svom žanru, uvijek spreman za glazbenu raznovrsnost, što ga i čini tako velikim umjetnikom.

Dođite 11. lipnja u klub Boogaloo, i zajedno sa Major Rushom uživajte u proslavi techno glazbe, kao što i kaže slogan Knee Deep-a; “GOD BLESS THIS MESS” IT’S RUSH HOUR!

Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima (Dancing Bear, Generalturist, Dallas, Integral) i Transport Footwear dućanima (City Centar One, Inportanne, Gajeva), te na blagajni kluba po cijeni od 80kn. Cijena na sam dan iznosit ce 100kn. Dvije ulaznice poklanjamo – dovoljno je ostaviti komentar ispod članka sa svojim podacima.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.