Skip to main content
  • alt
  • 10.06.2014.

Dvostruki užitak u DEPO klubu

Ovoga vas vikenda u zagrebačkome DEPO klubu očekuje dvostruki užitak za koji će se pobrinuti najprije Mauro Picotto, a dan kasnije stvari u ruke uzima Miss Mavrik.

 
Mauro Picotto legendarni je talijanski DJ porijeklom iz Torina, svoju karijeru započeo je s 18 godina, davne 1984. u Piedmontu, mjesto radnje klub Top Sound. Neke od najpoznatijih pjesama koje su ga zacementirale kao izvođača/producenta su “Bakerloo Symphony”, “Iguana” i “Komodo”. Iako je “Lizard'” stvarčina s kojom je Mauro dobio priznanje od struke na svjetskoj razini, gdje ga se često svrstava među TOP 10 najpopularnijih DJ-a. Vlastitu preobrazbu doživljava 2001. kada osniva etiketu Alchemy koja mu služi kao baza za daljnji razvoj vlastitih afiniteta i produkcije. Preko raznih žanrova : dance, trance, sofisticiranog techna ili svega što je napravljeno u kućnoj radinosti, Mauro ne poznaje granice. 
{youtube}zqVDCThKJ2w{/youtube}
 
Dan, točnije noć kasnije za DJ pultom naći će se Miss Mavrik. Pravim imenom Claire Griffiths, porijeklom iz Manchestera, ova prekrasna mlada dama znanje je kalila po mnogobrojnim londonskim underground klubovima. Karijeru je započela kao model da bi se od 2005. posvetila svojoj velikoj ljubavi, DJ-ranju. Radila je kao prezenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, što joj je i pomoglo u daljnjem razvoju DJ karijere. Bila je zaštitno lice za velike tvrtke poput Nike, Guiness, Mac itd. Također, imala je resident spot na Ibizi, Istanbulu, Rimu, Londonu, Madridu, Moskvi i St. Tropezu. Inače, u nekim je krugovima definirana više kao house izvođač. U klubu DEPO imat ćete prilike čuti njezin ekskluzivni tech & progressive house set. Od 2009. radi i na svojim vlastitim produkcijama, remiksira single “Come my way“ za Toma Nevila i Stafford Brothers te izdaje za Toolroom Records…
{youtube}QghSOeCDmQM{/youtube}
 
Za oba partyja dijelimo 2×1 ulaznicu, a sve što trebate jest u članak ispod komentara navesti na koji biste party išli. Dobitnike odabiremo slučajnim odabirom te ih objavljujemo u petak tijekom prijepodneva.
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2