Skip to main content
  • alt
  • 31.03.2015.

Godina dana kluba koji je osvježio zagrebačku scenu

Čitav vikend peku se glazbeni biskviti, sipa plesna krema i drobe se mrve čokolade u protvan DEPO kluba.

 
U petak započinje slavlje a na krmi glazbenog užitka stoji jedna posebna kuća u koju su spremljena sva ona sjećanja koja si mislio da si izgubio, svaki party koji je počeo blijedjeti, sve reminiscencije dugih noći i svitanja na putu kući. 
 
HOLM (House Of Lost Memories) se vraća s programom kojim već godinama publici donosi najbolji tech-house. Melodične setove, načinjene da na njihove note zakačiš sve što se dogodilo tijekom radnog tjedna, vrtit će izvorna postava HOLM-a, Deejay Iggy i Matko i po prvi puta klub vam svima daje free upad pa navrati oko jedanaestice.

alt

 
Iggy je u razdoblju od 1996., kada je prvi puta preuzeo vođenje pulta, pa do 2011. sakupio preko 1500 svirki i stao uho do uha s velikima među kojim su se našli i Joris Voorn, Sven Vath, Marco Carola,Tiesto, Erick Prydz, James Zabiela, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifters, Freemasons, Junior Jack & Kid Creme, Tom Novy, Sandy Riviera, Funkerman, Chris Lake, Dennis Ferrer, Fritz Kalkbrener, Arno Cost…
 
Za Matka je put započeo sviranjem električnih klavijatura u osnovnoj. Na prelasku tisućljeća slavonac je krenuo pohoditi floorove i inspirativna moć glazbe uskoro ga je pretvorila u gramofonđiju i zaljubljenika u vinile. Započeo je u funky, tribal i driving technu i polako s vremenom okreće kompas spram progressivea, electra i minimala. Radio je s ekipom poput  Paula Jacksona, Phila Drummonda, Cavea, Heartthroba, JPLS-a, Christiana Varele,  Janette Slack… i 2006. osnovao udrugu za promicanje kulture elektronske glazbe pod nazivom “EMP”.
 
U subotu je vrijeme da vas putevi elektrona još jednom povedu na pustolovinu dovodeći iza pulta čovjeka koji vjerojatno sam u svojoj personi nosi više iskustva no svi sakupljeni sa tvojih prethodnih nekoliko partyja. Mr. DJ Dario oko pulteva se počeo vrzmati već 1983. dok si ti vjerojatno bio još sjaj u tatinom oku. Gospodin među Dj-ima će ti pokazati priče koje je 25 godina u vrhu scene zaključalo u prste, a za zagrijavanje tu je Frenki.Upad je 20 HR novaca prije i 30 nakon ponoći, a za dame free.

alt

 
I nedjelja 5. travnja, dan kada inaće sjediš doma, vrtiš emocionalne peripetije svih vikend fešti i druženja koje si imao, jedeš keks i gledaš filmove koje ne stigneš preko tjedna, ovoga puta će biti ponešto drugačija. DEPO klub vas s ponosom poziva na svojih 365 na sceni. Klub koji je uspio kada se činilo da ništa ne uspjeva, da je teško pokrenuti nešto novo i naći svoju publiku, ipak je dokazao suprotno ničim drugim do slijepom vjerom u glazbu i neumornim traženjem samo najboljih domaćih gostovanja i gostiju s cijeloga svijeta.
 
Na rođendanskom lineupu za puhanje svjećica naći će se Domagoj Radas, Teo Harouda, Shi Pe, Teo Zver, Sthekerson i Teychee pa se ti dođi s njima zapuhati na podiju dok oni gase požare od voska. Još k tome je upad svim plesačima free i ujedno ih čeka piće dobrodošlice, s time da prva pedesetka u klubu dobiva i CD mix od Tea.

alt

 
A vi dragi naši, znate već da operiramo na valuti osmijehuljaca. Inflacije nema pa ubaci koji u komentar i u petak, 3. travnja, u podne dijelimo 2×1 kartu za petak i za subotu. Pis aut!
 
brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk