Skip to main content
  • 9.08.2012.

Hed Kandi u Dubrovniku. Poklanjamo ulaznice!

Nakon Londona, New Yorka, Pariza i Ibize, ugledna disco-house izdavačka kuća Hed Kandi slijeće na biserni dio našeg Jadrana – dubrovačku plažu Kupari, u petak, 10. kolovoza.

Piše: 

Naslovna foto

Hed Kandi


Hed Kandi, osnovan 1999.g. razvio se od skromne izdavačke kuće u globalni fenomen. Njihov katalog narastao je već na preko 80 izdanja albuma ili kompilacija, tri britanska top 10 singlova i preko 40 hitova diljem svijeta. Hed Kandi danas predstavlja svjetski poznatI i priznati brend koji je skoro i sam postao glazbeni žanr i nije ga nimalo teško definirati. U pitanju je odlična klupska glazba prožeta uzbudljivim sexy ritmovima.

Na izdanjima dominiraju vokali, soulful house, američki garage i glittering disco, nešto mračnija strana klupske glazbe s dosta electro vibracija ali i deep, soulful, bar, lounge i chillout ritmovi. Hed Kandi je postao životni stil, a o tome svjedoče mnogi podbrendovi koji su se do danas razvili iz ove kuće – aviokompanija; modna linija; audio oprema i slušalice; radijska emisija te Hed Kandi partiji i barovi. Dizajn njihovih kompilacija krase zavodljive ilustracije lijepih žena što ovoj priči daje jednu posebnu važnost.
{youtube}82G7nBqOUUc{/youtube}

Za ovu priliku organizator će u Kuparima ugostiti rezidente brenda John Johnesa i prelijepu Phoebe D`Abo.

Nagrađujemo 5 čitatelja koji do petka u 14h napišu barem jednu CD kompilaciju koju izdaje Hed Kandi. Pokušajte biti originalni bez kopiranja tuđeg odgovora. Broj likeova u odgovoru ide u prilog.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju