Skip to main content
  • kupari
  • 31.07.2012.

Hustler Honeyz u Kuparima

Opasne, opake, seksi cure, vrele usne, pune grudi, senzualno žensko tijelo, to je samo dio onoga kako ih predstavljaju. Hustler Honeyz su ovog vikenda u Dubrovniku.

Naslovna foto

kupari

Prvenstveno zbog velikog interesa i dobrog odaziva na HUSTLER događanjima, uzbuđenje i žar Hustler Partyja možete osobno doživjeti u petak 03.kolovoza na plaži u Kuparima.

Vruću, usijanu atmosferu  pratit će house elektro R'n'B i Hip Hop ritmovi renomiranih DJ-a Maura Mondella i DJ Frizzo.

Mauro je pratio Davida Guettu na njegovoj „One Love“ turneji po Europi, a Frizzo je postao Universal DJ koji je između ostalog poznat po obradama za R. Kelly, Cassady i Shaggyja.

{youtube}lxXonmYep3I{/youtube}

Noć strasti i požude, plesa, zabave, uzbuđenja, dobro su provjereni recept za izvrsnu zabavu, sve što možete i poželjeti na jednom mjestu. Dopustite si užitak i zabavu, odvažite se i prepustite HUSTLER djevojkama. Strastvena noć puna seksipila, maštarije i mnogi snovi ove će se noći ispuniti.

Ulaznica je 100 kn, a mi vam za ovu erotičnu večer poklanjamo 4×1 ulaznicu ukoliko u komentaru na članak odgovorite koje su godine Hustlerice već nastupile u Dubrovniku?Likeovi vam nisu na odmet.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju