Skip to main content
  • madonna
  • 31.07.2012.

Najskuplji koncerti u kolovozu

Zaljubljenici u glazbu našli su se jako puno puta u situaciji u kojoj su spremni sve podrediti i platiti bjesne iznose da bi čuli i vidjeli glazbenika/glazbenicu kojeg obožavaju.

Naslovna foto

Madonna

Uostalom zato se i zovu obožavatelji, a podaci o ulaznicama najskupljih svjetskih koncerata u kolovozu svrstaju Madonnin koncert u Montrealu u najskuplji.

Kraljica popa očito još uvijek ubire najveću cijenu bez obzira što nije više toliko zanimljiva i slavna, ali cijena je i dalje ostala na razini dana njene najveće slave. Za njen koncert 30.08. potrebno je izdvojiti čak 484.30 dolara, što je više od trodnevne ulaznice za festivale kao što su Lollapaloza u Chicagu – 382 dolara, Electric Zoo u New Yorku 358 dolara ili Austin City Limits Festival u Austinu za 335 dolara.

{youtube}Rq2yeaUKdb8{/youtube}

Ulaznicu za pojedinačne koncerte Amerikanci najviše moraju platiti ukoliko žele slušati glazbene legende poput Rod Stewarta, Neil Diamonda, grupe Kiss, Aerosmith i Bruce Springsteena čije koncerti koštaju od 220 do 270 dolara. Duran Duran koji su ove godine nastupili na novosadskom EXIT-u, samostalno iznose 220 dolara po posjetitelju..

Od nešto mlađih izvođača u odnosu na ove najskuplje novac ubiru i latinoameričke glazbene zvijezde Enrique Iglesias Jennifer Lopez te njen bivši muž Marc Antony.

I onda bi li izdvojili gotovo 500 dolara za Madonnin nastup?

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk