Skip to main content
  • 4.08.2018.

Ideš na Moondance festival u Trogir? Imamo ulaznice…

Dobitnik dviju Ambasador nagrada za najbolji domaći festival elektroničke glazbe 2016. i 2017., Moondance festival je san svakog pravog technoljupca.

Piše: 

U tri festivalske večeri nastupit će neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog techna i najnovijih trendova u podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna pa sve do sirovog i moćnog groovea, stvarajući poveznice između prošlosti i budućnosti.

Dnevne i grupne ulaznice biti će u prodaji od 24.7. Regionalne dnevne ulaznice za domaće i posjetitelje ex Yu država iznose u pretprodaji:
četvrtak 9.8 – 130 kn;
petak 10.8. – 180 kn;
subota 11.8. – 130 kn

Grupne ulaznice dolaze u paketu 4 kupljene + 1 gratis i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice potražite na Ticketshop.hr i svim ljihovim poslovnicama. Link na ulaznice!

Moondance festival i ove godine u suradnji s EMI učilištem i tvrtkom za prodaju elektroničih instrumenata i dj opreme Audio Pro Artist organizira Dj i glazbene radionice u četvrtak 9.8. od 20.00 – 22.00 i subotu 11.8. od 20.00 – 22.00 u dvorani trogirske Gradske vijećnice. Na radionicama će se ekskluzivno za regiju predstaviti novi Allen & Heath Xone 92 mikser, Elektron Digitone sintisajzer kao i načini sinteze zvuka i kreiranja seta u Ableton Liveu. Predavači su Lucretio (The Analogue Cops), Jan Kinčl i Marin Gospić. Ulaz je slobodan uz najavu na info@moondancefest.com.

NAGRADNA IGRA
Osvojite 2×1 festivalsku ulaznicu, a Vaš zadatak je da u komentaru ispod članka napišite barem 2 strana i 2 domaća/regionalna koji će nastupiti na ovogodišnjem Moondance-u.

Dobitnike/ce sa točnim odgovorom proglasit ćemo metodom slučajnog odabira u utorak 07.08. do 12h.

Ulaznice su dobili Ana Varga i Marin Mekinić. Ako niste igrali pod svojim imenom javite se u inbox KS radi preuzimanja nagrada.

 

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2