Skip to main content
  • 3.08.2018.

Plominska plaža pleše uz zvukove underground elektronike

Kolektiv Seriously Twisted u špici sezone „napada“ Beach bar Copacabana u Plomin Luci, lokaciju koja se već u proteklim događajima pokazala kao odličan izbor.

Piše: 


U subotu 4.kolovoza plominska plaža pretvara se u jedinstveni plesni podij sa probranom postavom DJ-a. Glavni gost večeri je splitski DJ i producent Mariano Mateljan, koji je zadnjih nekoliko godina pravi ambasador našeg zvuka, kako doma tako i u inozemstvu. Mateljan je nakon potpisa za nekoliko ozbiljnih diskografskih labela, polako ali sigurno osvojio sve više publike svojim stilom.

S njim u goste dolazi DJ-ane Kali, mlada i jako talentirana Zagrepčanka, članica kolektiva Sound Factory. Na kraju dolazimo do domaćina večeri, a to su Marin Biočić i Tino Dobrić, članovi Seriously Twisteda. Kako bi istarska Copacabana izgledala što bolje pobrinut će se ekipa iz Vedrasa koja je i ovoga puta zadužena za sound i light. Neka vas ljetni ritmovi ove subote privuku do Plomin Luke jer kolektiv Seriously Twisted ovog ljeta ima samo jedan zadatak, da obrani nagradu Ambasador za najbolji kolektiv 2017.godine.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2