Skip to main content
  • 21.12.2011.

Imamo ulaznice za techno Božić u Stereu

Volite techno? Volite plesati do ranih jutarnjih sati? Ako ste pozitivno odgovorili barem na jedno pitanje onda imamo pravi event za vas.

Stereo Dvorani u Rijeci, 24.12. održat će se Xmas party na koji stiže jedno od najboljih švedskih techno DJ i producentskih imena – Hertz! Izdali su brojne techno hitove za neke od najjačih diskografskih kuća kao što su Toolroom records, 1605, Respekt recordings. Njihove hitove nalazimo u setovima najboljih svjetskih DJa kao što su Carl Cox, Chris Liebing, Marco Carola i Umek.

{soundcloud}https://soundcloud.com/umek-promo-mixes/1605-podcast-024-hertz{/soundcloud}

Uz Hertza nastupit će rovinjski DJi BarZu i Vlady, pulski DJ Krekman, riječki DJ Small Justice, a za pravi audio-video doživljaj pobrinut će se HIpermedia AV, poseban light show i vrhunski sound system.

Doživite pravi techno Božić i posjetite 24.12.  Stereo Dvoranu u Rijeci. Ulaznice do ponoći 70kn, a nakon ponoći 80kn.

Poklanjamo ulaznice onima koji nam na najbolji ili najljepši način objasne u komentaru što za njih znači Božić – obitelj, vjera, provod, slobodno vrijeme, dobra hrana ili možda nešto treće (lajkove uzimamo u obzir). Nagradna igra traje do petka u 22h. Sretno!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2