Skip to main content
  • Tunel
  • 22.12.2011.

Riječki Tunel: Prostor Koji Spaja

Tunel. To magično mjesto na Školjiću. Kulturno mjesto. Jazz mjesto. Urbano mjesto. Mjesto gdje kultura nastaje. Mjesto gdje se glazba rađa i odrasta. Prostor nove muzike. Prostor koji donosi novu kulturu.

Naslovna foto

Tunel

Temelj Tunela je nova urbana glazba u svim svojim varijacijama. Poseban naglasak je na inteligentnoj elektronskoj glazbi koja se u Rijeci trenutno ne može čuti nigdje. Imperativ je nastaviti sa jazzom i njegovim permutacijama, ali ne tako da jazz bude isključiv i samodopadan, ekskluzivan i visok. Jazz za sve.

Također, u Tunelu ćete moći uživati svakodnevno od 7 ujutro. Odlična kava, odličan ugođaj, odlična glazba. Besplatan internet. Izložbe, koncerti, zabave, sajmovi rukotvorina, jam sessioni, slučajni susreti… Sloboda. Umjetnost. Art. Istraživanje zvuka, pokreta i oblika. Prostor Koji Spaja. Jedno veliko putovanje. Izaberi ponovo. Pođi s nama! – izjavili su novi vlasnici Tunela, Tomislav Dekanić i Edo Plovanić, inače glavni odgovorni za Stereo Dvoranu. Ako je suditi po radu Stereo Dvorane u ovoj sezoni, Riječane očekuje još jedno uzbudljivo putovanje, iako je javnost trenutno podijeljena (bar što se da vidjeti iz komentara po bespućima interneta).

Mi im prije svega želimo uspješno putovanje, koje započinje večeras programom u nastavku.

22.12. OPENING
Seraphim Codex, Miće Mace, Bakka
Tunelarina: 10 kn

23.12.CASUAL DRUMBASS
Sven Nalis, sNap, Tikach
Tunelarina: 10 kn

24.12. SANE DOES CHRISTMAS
Sane, DJ itakoto
Tunelarina: 20 kn

25.12. ZION NOIZ CHRISTMAS
Vojko Mecena
Tunelarina: besplatna

26.12. JAM SESSION
Dejan Adamović Deva + "Cows & Chickens"
Tunelarina: besplatna

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2