Skip to main content
  • dj mag sunrise festival
  • 25.07.2013.

Još malo do DJ MAG Sunrise festivala

U novaljskoj Papayi uskoro počinje legendarni DJ MAG Sunrise festival na kojem je nazvučnije ime ono Hardwell.

Naslovna foto

dj mag sunrise festival
 
DJ MAG Sunrise festival počinje u  utorak, 30. srpnja, te traje do četvrtka, 1. kolovoza, a sam festival otvara house producent i DJ Kim Fai, momak  koji se tek nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo plijeniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda.  Nastupao je na svim velikim eventima kao što su  Tomorrowland, Creamfields ili GlobalGathering,  a ovo mu je prvo hrvatsko gostovanje.
{youtube}hXhbpy9wazI{/youtube}
 
Iste večeri nastupa i DJ dvojac  Roul and Doors, aktivni još od 2003.  godine, poznat po hitovima Gita, Black Out, Forget i Elements,  a izdaju za svjetski poznati Defected label. Srijeda je rezervirana za Hardwella, inače nedavno proglašenog petim najboljilm DJ-jem svijeta prema izboru DJ MAG-a. Njegov glazbeni identitet može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim suradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pokrenuo vlastitu radio emisiju ‘Hardwell on Air’, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga diljem svijeta.
{youtube}_gkgaeYTAdw{/youtube}
 
Festival u četvrtak zatvara  talijanski dvojac  Nari and Milani  čija je traka “Kendo” jedan od najpoznatijih ljetnih hitova posljednjih godina, a ovo im je drugi nastup u Papayi.
{youtube}d1aavQtSP6E{/youtube}
 
Karte za DJ MAG Sunrise Festival mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 230 kuna za sva tri dana festivala u sustavu Eventima ili na stranici samog kluba. Mi troje najbržih čitatelja nagrađujemo jednom festivalskom ulaznicom, a sretnike objavljujemo u nedjelju, 28. srpnja. Sretno!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk