Skip to main content
  • alt
  • 14.06.2014.

Još malo do FOR festivala

Tek je nekoliko dana preostalo do početka drugog izdanja FOR festivala na otoku Hvaru  te na kojem će nastupiti neki od najzanimljivijih i najinovativnijih  glazbenika današnjice.

 
FOR festival započinje 19. i traje do 22. lipnja. Svi glazbeni nastupi ovogodišnjeg FOR festivala odvijat će se u klubu Veneranda koji će ugostiti koncerte i u Carpe Diem Beachu na otočiću Marinkovac rezerviranom za noćne i dnevne DJ setove. Među festivalskim headlinerima nalaze se Neneh Cherry s bendom RocketNumberNine, Klaxons, Mark Ronson, Haim, MØ, Factory Floor,Darkside, Erlend Øye, Kelela, Temples
{youtube}diA6VCInN44{/youtube}
 
Glazbene setove će u ritmu valova valjati brojni svjetski priznati DJ-evi na čelu s Erolom Alkanom, Tensnakeom, Mauriceom Fultonom, Storm Queenom, Danielom Wangom i drugima.  Kako li sve to zvuči i  izgleda,  moći ćete doznati sami ukoliko odigrate našu nagradnu u kojoj dijelimo 2×1 festivalsku ulaznicu. Sve što trebate jest zalijepiti traku najdražeg vam festivalskog izvođača u kometar ispod članka te pozvati prijatelje da vam nabace lajk na taj isti.  Karte osvajuju dva komentara s najviše lajkova, a dobitnike objavljujemo u utorak tijekom poslijepodneva.
 
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2