Skip to main content
  • alt
  • 27.05.2015.

Masters divlja ovoga petka

Masters je poznat po fino probranim partijima, jedan od onih koji uvijek stručno pokupi vrhnje s vrha.

 
Pa vas tako ovoga puta među zvonke zidove zovu dvije neraskidivio povezane prijateljske miksete. Život postaje mnogostruko bolji imaš li oko sebe one koji razumiju i vole svijet na jednak način kao i ti. Tako Feki i Pepi zajedno vole dobru muziku, klopu, cugu i usijanja na podiju i pozivaju te na party ovoga petka, 29. svibnja.

alt

 
Feki kao organizator Stereotipa iz rukava sipa najbolje partyje s fenomenalnim domaćim i intenacionalnim gostima pa ste u prethodnih 6 punih mjeseca mogli urlati do zore u Tucmanu i Kinu Mosor. Iza ovog nadimka od milja krije se Marijan Felver čije ime se već desetljeće urla po najboljim klubovima. No nije samo klubaš. On je gospodin koji slovi za strastvenog ljubitelja mode, umjetnosti i svega što trzne kreativne žice. Barem dva puta tjedno vjerno pohodi kino i jako voli kombinirati tamno plavu i crnu boju.
 
Nadimak Pepi krije Josipa Hubzina ili Jogardea. Zapleten u niti trgovine ploča bon ton i držeći čvrsto u velikim šakama palicu Freilaufa ujedno uspješno programira sjajnosti koje će te dočekati u Mastersu. Strastveni poznavatelj svega glazbenog, majstor žanrovske kombinatorike, sveznalica, mađioničar u kuhinji i tip zvonkog zaraznog smijeha, povest će vas u petak na svoju verziju putovanja elektroničkim svemirom.

alt

 
Poznavaoci zagrebačkih srdaca i stopala zauvijek nakalemljenih na beat stoga pozivaju sve na jednu noć za pamćenje i poručuju vam da povedete drage ljude jer se sjećanja s njima teleskopiraju u nedogled i postaju mnogo vrijednija.
 
Fešta počinje oko jedanaestice i upadaš za 30 HR dlakavih kn ili jednostavno iskoristiš valutu osmijehuljaca kojom trguje Klubska i ostaviš nam jedan niže, a mi ćemo neporecivo stručnom eci-peci metodom uz žiri i kekse u petak u podne podijeliti 2×1 kartu. Sretno!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2