Skip to main content
  • 27.12.2016.

Mr. C i Dave Mothersole za kameleonski NYE! (+ imamo upade)

Ako si se dakle držao party svetoga pisma, u čijim arcima piše – "Ne ostaj kući vikendima!", to bi značilo da si do sada suvereno plesao 52 vikenda u 2016. i na tome ti čestitamo. 

 
Ako pak nisi, ispovijedi se bogovima beata, za pokoru izmoli jedan plesnjak sam sa sobom u boravku i sada se fino saberi jer slijedi party finale godine, najvažnija noć u kojoj se opraštaš od svega što ne želiš dalje u mentalnom prostoru i svih lijepih sjećanja i pouka koje nosiš dalje niz put. Kako bi gospodin Darwin sugerirao na putu najbolje preživljavaju ne najjači već oni najprilagodljiviji pa zato nema razloga, zatekne li te rasjed među godinama u Splitu, da zoru Nove ne dočekaš u Kameleonu.

 
E!Nights u elektronički žrvanj tako od 23 sata za najglasniji doček dovodi dva Londončanina – Mr. C-ja i Davea Mothersolea, a domaće ruke koje te vode sve do finisha u 11 ujutro na 1.1. su Milan Pivalica, Silvo Hrabar, MJ Suddani, Luka Jakir, Madezh, Feta i Cid.
 
Mr. C gospodin je među DJ-ima. Pravim imenom Richard West, onaj je kojeg ne možeš zaobiči u antologiji globalne elektronike. Frontman kultnog The Shamena ujedno je i osnivač jednog od najznačajnijih mjesta elektroničkog, londonskog The End-a iz kojeg je s Layom i Buschwakom konstruirao londonsku scenu. Tri desetljeća kasnije i nitima koje permeiraju i u glumu, produkciju, rap i organizaciju, još uvijek nosi istu energiju kao i onaj klinac koji je tek počinjao. Stalni splitski gost vraća se još jednom u grad koji voli za najritmičniji pozdrav Staroj Godini.

 
Dave je tip odrastao podno Big Bena. Zajedno s Terry Francisom, Eddiem Richardsom i Nathanom Colesom ostavio je golemi utjecaj na tech house sceni Londona. CV započinje još sredinom osamdesetih kada je sumrake i zore provodio po beach partyjima Goe, da bi ga početak 90-ih doveo s podija za pult. Kao dio Wiggle i Heart & Soul ekipe zatekao se u svakom londonskom klubu značajnom za scenu i proputovao pedeset zemalja. Deep, soulful i tech house selekcija pali za njega već puna dva desetljeća, a kao producent stvorio je oko 20ak izdanja, dok se za njegov rad se grabe Swag, Eukahouse, Intrinsic Design, Sensi… Kiss FM je također od Davea dobio jedan glasni baš posred usana, jer je gospodin Mothersole proveo pet godina uređujući vlastitu glazbenu emisiju, a magazin Muzik redovno ima zadovoljstvo objavljivati njegove glazbene recenzije.

 
 
Po upad na kameleonsko-plesnu ekstravaganzu skokni svaki dan u Kameleon od devet ujutro do 9 uvečer ili u lounge baru Kantoon na firulama svakim danom od 08-23. Cifra orbitira na 130 okretaja, a na samu Staru Godinu raste na 150. No kako to često biva, nameće se alternativno rješenje nagradnjače. Napišeš nam niže tko su naši londonski gosti, pričekaš podne petka s prokušanom eci-peci metodom odabira pobjednika i veseliš se jer si osvojio jedan od dva upada na E! Nights presents NEW 2017 RAVE! 
 
Sretni vam blagdani dragi naši, nadamo se da ste do sada stavili svijet po strani i proveli vrijeme s ljudima koji su važni. No kako su mudri jednom rekli – neki od najboljih dana (i noći) koje ćeš ikada doživjeti, još se nisu dogodili!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2