Skip to main content
  • 27.12.2016.

NYE na BitchBlack način!

Crno kao katran, ugalj ili srce žene na šalteru koja ti kaže da ti fali još jedan papir. Crno kao BitchBlack!

 
Neke crne su crnije od drugih, neki mrakovi dublji, intenzivniji i nerasvjetljiviji. No jasno ti je da najbolje plešeš kada podemoniš, zarobljen između mraka i svjetla, podija i stvarnosti, kopna i pučine, negdje između ideje toga tko bi želio biti i onoga tko si sada. Nova tako uredno stiže na vrijeme, da propali mrak bijelog šuma svega što se događalo u prethodnih 365 plamenikom koji će progorjeti kroz svu nečistoću ostavljajući samo kristalne ideje i ciljeve jednom kada se napokon probudiš u neki opskurni sat 1. siječnja (ili 2.siječnja, ovisi koliko dobro je bilo). Još jednom zaranjaš u stari mrak jer je to nužno da bi izašao van nov i čist. Stoga se BitchBlack NYE smješta na tradicionalnu lokaciju jednih dubrovačkih Lazareta.

 
Vagone i vagone novih godina prije ovog konkretnog sada vrijedni ljudi jedne Republike opasali su svoju lokaciju zidinama i na tristotinjak metara zračne udaljenosti germofobično posadili karantenu. Nećeš ući u Dubrovnik dok ne dokažeš da tvoja prisutnost neće naškoditi nikome od gospi i gospara ponosnoga grada. Novo vrijeme stiglo je s promijenjenom funkcijom i Lazareti umjesto mjesta isključivanja postaju inkluzivni punkt slobode, a jedina infekcija koja se širi je ona ritma.
 
 
Crno, crnije, BitchBlack crno te tako vodi na rezanje svega što više ne želiš nositi sa sobom dalje, na egzorcizam pod strobom za čekanje najvažnije zore, na psihološki marker koji stoji kao sinus i kosinus krajeva i početaka. Od 23 uvečer do 8 sati ujutro, kroz dolaske, pozdrave, nestrpljivosti, odbrojavanja, olakšanja i hedonizme, vode te domaći pastiri Alen Sforzina, Zo Key, Maroje, Samwax i Longotica.

FB EVENT: BitchBlack pres. New Years Eve at Lazareti

 
Kako bi upao trebamo potvrdu da si predan misiji derneka do jutra pa si je možeš upecati u prostorijama Lazareta svaki dan od 9 ujutro do 13 popodne, Pretprodaja će te olakšati za 50 novaca, a neodlučnome tebi na dan eventa izbit će stotku. Pa dok stara ne udari svoje trublje 31. fino potamani ostatke kolača i francuske, prokukaj nekome kako si se zaokružio dok žvačeš 18. Rafaelo kuglicu, pokaži mu svoju kartu, nasili ga da ode po svoju, isplaniraj nešto potpuno grandiozno za obući i odustani u zadnji tren jer si shvatio da u ništa ne staneš. Dođi kakav jesi, budi tko želiš, pleši kao da ti je zadnja Nova i nemaš drugih Novih osim nje. Dobro došli u Lazarete!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk